Délmagyar logó

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 19°C | 29°C Még több cikk.

Betörtek Molnár Tamás olimpikon újszegedi házába

Szeged - Felesége ékszereit és azt az Omega karórát lopták el Molnár Tamás családi házából, amit a háromszoros olimpiai bajnok ikreik születésekor vásárolt kedvesének. A betörők kitépték a falból a széfet, egyébként semmi máshoz nem nyúltak. A sportoló aranyérmeit a mosókonyhában hagyták.
– Minden rosszban van valami jó: az érmeket legalább itt hagyta a kedves rabló úr – mondta ironikusan Molnár Tamás. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdás újszegedi családi házába szombaton, valószínűleg éjjel törtek be.

– A feleségem sítáborban volt a gyerekekkel, én meccsen, ami után még fent maradtam Budapesten. Amikor hazaértem, nem is vettem észre semmit, mert a rabló nem forgatta fel a lakást. Bementem a spájzba, hogy bevegyem a vitaminokat, és olyan fura érzésem volt, mintha nem lenne minden rendben. Körülnéztem, és észrevettem, hogy kitépték a falból a széfet. Csak ekkor jártam végig a lakást és a mosókonyhában, a földön megtaláltam az olimpiai érmeimet. Eltűntek viszont a feleségem ékszerei és az az Omega karóra, amit tőlem kapott az ikrek születésekor. Ehhez gyengéd érzelmi szálak fűznek bennünket, szóval üzenem a betörőknek, hogy bármiféle megoldás érdekelne, hogy visszakaphassam – hallottuk Molnártól.

Molnár Tamás Benedek Manó (bal oldalon) és Lóránd Hugó születésekor vásárolta azt az Omega karórát, amit a hétvégén elloptak az otthonukból. Fotó: Schmidt Andrea
Molnár Tamás Benedek Manó (bal oldalon) és Lóránd Hugó születésekor vásárolta azt az Omega karórát, amit a hétvégén elloptak az otthonukból. Fotó: Schmidt Andrea

Tegnap éppen ottjártunkkor vettek ujjlenyomatokat a rendőrök arról az ablakról, amin keresztül az egyik elkövető bejutott a házba. A mosókonyha nyílászárója alig szélesebb 30 centinél, ezért a rendőrök azt feltételezik, hogy valószínűleg egy gyerek mászhatott be rajta, majd kinyitotta a hátsó kert felőli teraszajtót.

– Még a mosókonyha ablakát is becsukták maguk után. Mindent érintetlenül hagytak. Bosszantó, hogy van riasztónk, amit mindig bekapcsolok, most elfelejtettem – mondta Molnár.

Olvasóink írták

 • 8. flexsnake 2010. január 23. 06:18
  „7. gondolkoztál már másik biztosítón? Az enyém évente kifizeti a zárcserét és a felújítást ;) ja és nem dzseneráli :D”
 • 7. Csirén 2010. január 20. 14:07
  „Remélem a nálam betörők voltak, - mert ott is gyerek-kéznyom maradt az ablaküvegen - és megtalkálják Őket.
  Megjegyzem a GENERALI nem fizet, mert a rendőrség nem tudta pontosan megállapítani, hogy hogyan jutottak be a házba, tekintve, hogy több ajtón is látszott a próbálkozás nyoma.
  Tudni kell, hogy a Generali úgy küldi meg az elutasító határozatát, hogy a rendőrség határozata ellen még véletlenüs se tudj fellebbezni, ugyanis ott a 8 napos határidő jogvesztő.”
 • 6. cucumba 2010. január 20. 09:57
  „Molnár Tamás Benedek Manó (bal oldalon) és Lóránd Hugó születésekor vásárolta azt az Omega karórát, amit a hétvégén elloptak az otthonukból.
  A karórát a karon szokás hordani vagy mi!”
 • 5. Mike3 2010. január 19. 13:00
  „Ez hanyadik ilyen eset is újszegeden kedves ..... rendőrség??? 20? 30? Mióta is tart ez a sorozat? 2 éve? Hogyhogy nem tudnak semmit felmutatni? A szomszédomnál is rekord gyorsasággal zárták le az ügyet ismeretlen elkövető indoklással. A helyszínelő szerint aznap este ők voltak az 5. áldozatok! Netán félünk a cigánymaffiától, pedig pontosan tudják kik is az elkövetők vagy a megrendelő? .... Tettek egy esküt vagy nem? HÁT CSINÁLJÁK VÉGRE A DOLGUKAT A SÚLYOS ADÓFORINTJAINKÉRT ...! <moderálva...>”
 • 4. theseus 2010. január 19. 11:46
  „"Betörtek Molnár Tamás olimpikon újszegedi házába."
  Olimpikon az, aki kijut az olimpiára. Nem mindegyik lesz olimpiai bajnok, pláne háromszoros. Ez is kiderül ugyan a cikkből, aminek nem is ez a lényege, de azért szerintem nem mindegy a cím sem.

  Az ékszerek meg remélem előkerülnek majd.”
 • 3. CID 2010. január 19. 10:28
  „Na végre, mostmár legalább tudom kiről van szó .”
 • 2. Strat-n 2010. január 19. 09:48
  „Bementem a spájzba, hogy bevegyem a vitaminokat. Neki elhiszem, de olimpikon atlétáinknak nem biztos... Mármint hogy vitamin. :)”
 • 1. koxos 2010. január 19. 09:17
  „Tomi fojtsd őket vízbe!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisbabát hagytak az inkubátorban

Újszülött kislányt hagytak szombat hajnalban az inkubátorban a szegedi női klinikánál. Tovább olvasom