Délmagyar logó

2018. 07. 23. hétfő - Lenke 18°C | 26°C Még több cikk.

Egyenlő bánásmódot!

Szeged - Több festéket az ajtóra főcímmel és Esélyegyenlőséget a férfiaknak alcímmel szerveződhetne Facebook-csoport, a szerdán nyílt szegedi Bortér legkisebb helyiségeinek megkülönböztető arculata kapcsán. Villámcsődületről, tüntetésről nincs információnk, de sok van még hátra a rendezvényből.
A női traktust csak dicsérni lehet a változatosságért, a vidám színekért, ennek tükrében még lehangolóbb a szomorú, láthatóan energiatakarékos, koromfekete és meglehetősen retró egyenbajusz. Ha nem bérelt modulokról lenne szó, arra biztatnám a rendezvény illetékeseit, hogy az egyik közeli gimnázium művészetis diák-
jaival rajzoltassanak körbe minden bajuszt. Ha szépen megkérik őket, ez nekik csak ujjgyakorlat, és remélem, inkább vidám feladat, mintsem rangon aluli felület.
Gőzerővel épül a Bortér 2017. Fotó: Török János - GALÉRIA

Akár versenyt is lehetne hirdetni, a három legszebb alkotást pedig egy-egy üveg rendes borral díjazni. Mindez mehet lemosható festékkel, és ha a bérbeadónak is tetszenek az alkotások, egy lakkréteggel akár véglegesítheti is azokat. Máshogy mutatna a férfiszekció a Széchenyi téri karácsonyi vásáron vagy az első nagy tavaszi szabadtéri rendezvényen.
Egyenlő bánásmódot!  Fotó: Török János - GALÉRIA

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bródy-dalok és Veszedelmes viszonyok a Pinceszínházban

A Veszedelmes viszonyokat, Janik László Bródy-dalokra írt BÁRcsak című zenés darabját és a Leszállás Párizsban című vágjátékot mutatják be a Szegedi Pinceszínházban az évad során. Tovább olvasom