Délmagyar logó

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -5°C | 3°C

Elütöttek egy gyalogost a Csillag téren - látta a balesetet?

Szeged - A balesetet egy VW Touran okozta. A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. július elején a sértett gyalogosan közlekedett Szegeden, a Csillag tér felől a József Attila sugárút irányába a menetirány szerinti bal oldali járdán. Ennek során a sértett át akart menni az úttesten, amikor elütötte őt a József Attila sugárút felé, a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedő VW Touran típusú személyautó sofőrje. A sértett a baleset során nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen sofőrnek, illetve a baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 62/562-423-as hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Életveszélyes a térdig érő víz is

Helyenként térdig-bokáig érő vízben lehet sétálni alacsony vízállásnál a Maros közepén, de aki nem tud úszni, annak ez életveszélyes mutatvány. Tovább olvasom