Délmagyar logó

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -2°C | 7°C Még több cikk.

Erősen koncentrálódik a piac

Szeged - Nemcsak küllemében, de szolgáltatásaiban is megújult a vásárhelyi Nagytüzép, melyet nemrégiben vásárolt meg a helyi Bodrogi Bau Kft. A vállakozás vezetése úgy véli, válságban is lehet előre menni.
A helyi Bodrogi Bau Kft. vásárolta meg a nagyállomás melletti Nagytüzépet. A tulajdonosváltozás a telep kínálatának bővülését eredményezte, de a város hasonló vállalkozásainál is versenyhelyzetet teremtett. A kisebbek mellett ugyanis három nagy építő- és tüzelőanyag-telep működik, közülük a Bodrogi Bau egyet megvett.

– Fantáziát láttunk a Kistöltés utcai Tüzép megvásárlásában, pedig cégünk eredetileg csak építőanyagot forgalmazott, szenet és fát nem árusított. Ám úgy gondoltuk, hogy a gázáremelések miatt egyre nagyobb kereslet lesz ezekre – mondta lapunknak Bodrogi Ferenc, a cég ügyvezetője. Hozzátette: a pénzügyi és gazdasági világválság közepette is szeretnék megőrizni a vásárhelyiek körében jó hírű tüzép eddigi profilját, azaz az építőanyagok mellett továbbra is árusítanak tüzelőanyagokat.

– Megtartottuk a Nagytüzép nevét, önállóságát és dolgozóit is, viszont a telephelyen igen jelentős beruházásokat végeztünk, nekünk ugyanis ez a válaszunk a válságra. Nemcsak az épületet újítottuk fel, de rendbe tettük a környéket. A vevők kívánságára, a házhozszállítás mellett méretre vágjuk, sőt legyaluljuk a tetőhöz szükséges faanyagot, helyben láng- és gombamentesítjük azokat – tette hozzá az ügyvezető azzal, a hódmezővásárhelyiek számára szeretné visszaállítani az egykor fogalommá vált, mára azonban megkopott Nagytüzép hírnevét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fellobbant a harmadik gyertya a Dóm téri adventi koszorún

Szeged - Sztupkai Mihály metodista lelkész és Szetey András, a Délmagyarország és a Délvilág… Tovább olvasom