Délmagyar logó

2018. 07. 20. péntek - Illés 18°C | 28°C Még több cikk.

Futtató és játszótér a kutyáknak a Zápor-tónál - Galéria

Szeged. Szeged. A város első kutyafuttatóját adták át tegnap a Zápor-tónál, mely nem csupán egy négylábúak számára elkerített terület, hanem egyfajta állatjátszótér is.
Az agility pályán a kedvencek ügyességét is lehet fejleszteni, de aki nem akar futkározni kutyájával az akadályok között, szabadon engedve is biztonságos helyen tudhatja.
Átadták a kutyafuttatót az Zápor tónál - GALÉRIA
A beruházást Kothencz János önkormányzati képviselő saját éves, képviselői keretéből valósította meg, a 2,7 millió forintot azonban további 600 ezer forinttal egészítette ki. Mint mondta, régi vágya volt a tarjániaknak ez a modern kutyafuttató, melyet a közösségi térként már régóta funkcionáló Zápor-tó egy eddig hasznosítatlan részén tudtak felépíteni. A tervek szerint a jövőben ezt is bevonják majd a programokba: kutyaszépségversenyeknek, -bemutatóknak is helyet adhat. A kutyások tegnap már birtokba is vehették az agility pályát. Kovács Anita három pitbulljával érkezett. Mint mondta, itt valóban le tudják mozogni majd magukat az állatok. De a kistestű ebeknek is láthatóan tetszett az új futtató. Bakacsi Judit például unokájával hozta el keverék kedvencét, aki egyelőre csak próbált játszani, az akadályokat még tanulnia kell.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Újra kellett éleszteni egy embert a szegedi Foka strandnál

Újra kellett éleszteni egy embert a szegedi Foka strandnál
Feltehetően rosszul lett és az út menti falnak hajtott egy ember a szegedi Foka strandnál. Tovább olvasom