Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Gyöngyi megérezte a szerencséjét

Szeged – Tudtam, hogy nyerni fogok! Nem szoktam lottózni, soha nem nyertem még semmit tombolán kívül – mesélte boldogan Kónya Gyöngyi, aki szerdán megtalálta a nyerő kódot a Délmagyarországban.
Egy kis kertészetben dolgozik Hattyason, a Pancsovai utcában kolléganőjével, Csillag Évával. Azt mondta, amióta elindult a nyereményjáték, minden reggel siet, hogy az újságban ellenőrizze, nyert-e. Korábban rendszerint csak délben olvasta el lapunkat.

– Észrevettem, hogy a miénk a nyerő kód, de közben folyamatosan jöttek a vevők. Eksztázisban voltam, hogy végre telefonálhassak a játékirodának. Az 50 ezer forintot a kertészetre költjük, egyébként is terveztük, hogy burkolást javíttatunk – mondta gyönyörű rózsái között.

Gyöngyiék négy éve fizettek elő a Délmagyarra, amikor az üzletet megnyitották. Továbbra is mindennap izgatottan figyelik a címlapra nyomtatott nyerő kódokat, hátha újra szerencsések lesznek.

Megéri Délmagyarországot venni! Kónya Gyöngyi szerdán nyert 50 ezer forintot lapunkkal. Fotó: Frank Yvette
Megéri Délmagyarországot venni! Kónya Gyöngyi szerdán nyert 50 ezer forintot lapunkkal. Fotó: Frank Yvette

Százezer forint a tét!

Senki nem vásárolta meg tegnap azt az újságot, amellyel 50 ezer forintot lehetett volna nyerni, így a pénzdíj halmozódik: ma százezer forint a tét! Tabletet nyert tegnap Kotormánné Sári Erika hódmezővásárhelyi olvasónk. Eddig 150 ezer forint és számos tárgynyeremény talált gazdára nyereményjátékunkban, amely június 7-éig tart. Naponta 50 ezer forintot és két tárgynyereményt rejtenek a címoldalon, a fejléc alatt olvasható nyerő kódok. Fődíjként június 21-én 1 millió forintot sorsolunk ki előfizetőink között, tehát aki nem nyert, gyűjtse a kódokat, vágja ki, és küldjön be ötöt szerkesztőségünk címére (6729 Szeged, Szabadkai út 20.).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Házkutatás volt az IH-ban

Házkutatás volt kedden az Ifjúsági Házban, a rendőrség zsákszámra vitt el iratokat – információnk szerint. Tovább olvasom