Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Ingatlannál és sportcuccoknál is aranyat ér a hűségkártya

Szeged - Az EU Sport Áruházban nyáron, ősszel és télen is praktikus felmutatni hűségkártyánkat, amivel a Limit Kft.-nél ingatlanközvetítés és adásvétel esetén több tízezer forintot is megspórolhatunk. Mindkét helyen tíz százalék kedvezményt adnak a plasztiklap tulajdonosának.
A megye legismertebb és legnagyobb értékbecslő és ingatlanközvetítő cégénél, a Limit Tanácsadó és Vagyonértékelő Kft.-nél százezer forintot is spórolhat az, aki lapunk hűségkártyájával a kezében bízza rájuk ingatlana eladását, illetve az adásvétel lebonyolítását.

– Az eladott ingatlan ára után jutalékként két százalék plusz áfát számítunk fel, ami egy ötvenmilliós háznál meghaladja az egymillió forintot. A hűségkártyával ügyfelünk tíz százalék kedvezményt kap, amellyel máris százezer forintot takarított meg magának – mondta Bátyiné Mester Zsuzsa ingatlaniroda vezető. A Presztízs Díjas és Csongrád Megye Gazdaságáért Díjas cégnél nemcsak az eladóra, hanem a vásárlóra is gondolnak.

A Limitnél akár százezer forintot is lehet fogni a hűségkártyával. Fotó: Miskolczi Róbert
A Limitnél akár százezer forintot is lehet fogni a hűségkártyával.
Fotó: Miskolczi Róbert

– Amennyiben az ingatlanról szóló adásvételt nálunk köti meg, szintén tíz százalék kedvezményben részesül. Az ügyvédek általában a vételár egy százalékát számolják fel ezért – mi még ennyit sem szoktunk elkérni érte – magyarázta az irodavezető. Így – a fenti 50 milliós ház példájánál maradva – a hűségkártyával rendelkező ügyfél zsebében is megmarad ötvenezer forint.

Az idén tizennyolcadik születésnapját ünneplő cég a hitelközvetítésért is adna kedvezményt, ha – sok más vállalkozással ellentétben – ez a szolgáltatás már eleve nem lenne ingyenes náluk.

– Örültünk a hűségkártya lehetőségének, és a vevők is egyre nagyobb számban használják azt – tudtuk meg Jani Pétertől. Az EU Sport Áruház vezetője elmondta: a tízszázalékos kedvezménnyel komoly összeget spórolhat meg magának egy hozzájuk betérő család, melynek tagjai nemcsak sportosan, hanem divatosan is fel tudnak öltözni. – A hagyományos sportos viselet mellett már utcai ruházatot is kínálunk. A Camel Active ruhadarabjait egyre több férfi keresi a Délmagyarország hűségkártyájával – mondta Jani Péter.

Az EU Sport Áruházban a divatos utcai ruházatot is kedvezménnyel kínálják. Fotó: Miskolczi Róbert
Az EU Sport Áruházban a divatos utcai ruházatot is kedvezménnyel kínálják.
Fotó: Miskolczi Róbert

Aki még utazás előtt áll, az a bolt különböző márkás nyári kollekciói mellett szörfcipőkből, szandálokból és búvárfelszerelésekből is bő kínálatot találhat magának, de tíz százalék kedvezmény jár a tenisz- és
squash-ütőkre, valamint ezek újrahúrozására és egyéb javítására. A közelgő iskolai tanévet is olcsóbban kezdheti meg az, aki itt vásárol például tornacipőt vagy hátizsákot.

Télen pedig a síelés szerelmesei és a korcsolyázás rajongói készíthetik elő kártyájukat az üzletbe belépve: ezen felszerelésekre, kölcsönzésükre és javításukra szintén jár majd a kedvezmény.

Kártyainformációk

A hűségkártya mindenkinek jár, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak; megkaphatják azok is, akik legalább hat hónapra előfizetik az újságot. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőnk viszi házhoz. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális ajánlata megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinban és internetes oldalunkon, a www.delmagyar.hu címen. A kártyával kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a 06-80/821-821-es ingyenes zöld- számon, a 62/567-863-as vagy a 62/567-864-es terjesztési számon várjuk. A hűségprogram iránt érdeklődő újabb elfogadóhelyek a husegprogram@delmagyar.hu címen jelentkezhetnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Különös karambol az algyői hídnál

Algyő - Egy Suzuki személygépkocsi ütközött egy Fiat kisteherautóval a 47-es főút 210.… Tovább olvasom