Délmagyar logó

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Jogosítvány nélkül, 100-zal menekült a rendőrök elől a 18 éves fiú - videó

Szeged - Gyorsított eljárásban áll bíróság elé amiért két érvényes járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezette az autót és elmenekült a rendőrök elől.
A Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsének körzeti megbízottai kedd este figyeltek fel egy Mercedes típusú személygépkocsira és az azt vezető 18 éves fiatalemberre Szegeden, a Fürj és a Szőri utca kereszteződésében. A járőrök tudták, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ezért utána fordultak.

Megkülönböztető fény- és hangjelzés együttes használatával jelezték neki, hogy álljon meg. K. C. J. erre inkább gázt adott. A rendőrök az autó hangosbeszélőjén is megállásra szólították fel, de a sofőr erre még inkább nyomta a gázt. A Bertalan hídon jóval 100 kilométer/óra feletti sebességgel száguldott át.


Az újszegedi körzeti megbízottak rádión kértek segítséget a többi szegedi járőrtől. A 18 éves fiatalembert végül 10 percen belül az Algyői úti benzinkúton feltartóztatták a belvárosi és a tarjánvárosi rendőrök - írta a police.hu.

A férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint két érvényes járművezetéstől eltiltás hatálya alatt vezette az autót. Ellene ezek, valamint jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt eljárás indult. Meghallgatását követően a rendőrök őrizetbe vették. A Szegedi Rendőrkapitányság gyorsított eljárás keretében állítja bíróság elé - közölte Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul az oromi Malomfesztivál

Koncertekkel, főzőversennyel, kirakodóvásárral, bábjátékkal, lovas felvonulással és családi programokkal várják az érdeklődőket. Tovább olvasom