Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Kérdezzen Kardos Iréntől Móravárosról!

Szeged - Kardos Irént, Móraváros önkormányzati képviselőjét faggatjuk élőben csütörtökön 11 órától a delmagyar.hu-n. Várjuk kérdéseiket!

Kardos Irén, az 5-ös körzet, Móraváros és Alsóváros egy része, a Kálvária sugárút–nagykörút–Petőfi Sándor sugárút–Szentmihályteleki utca és a vasút által határolt terület önkormányzati képviselője. Meddig létezik jelen formájában a Cserepes sor? Mikor történik ennek a résznek a rekonstrukciója? Mi lesz a Fraknói utca végén lévő tóval? Ki látja el a Vadaspark lakópark kosárlabdapályájának és játszóterének karbantartási munkáit? Mikorra várható a Vadkerti tér rekonstrukciója? A Kaszás utcában nem állítják helyre az utat a közműjavítások után?

A Laktanya utcában vannak lámpák, de nincs közvilágítás. Miért? Mi az érvényben levő állattartási rendelet? Hogy lehet egy háznál Alsóvároson három lovat, két pónit és sok malacot, pulykát tartani? Rengeteg a légy, elviselhetetlen a szag, nincs hova forduljunk, a tulajdonos pedig egyre több állatot vesz – eddig többek között ezeket a kérdéseket, panaszokat küldték olvasóink a Fogadóóra sorozatunk következő szereplőjéhez.

A további kérdéseket szerdán 14 óráig várjuk az online@delmagyar.hu címre, a Délmagyarország Facebook- oldalán és a Csörög rovat 30/218-1111-es telefonszámán. A beszélgetés szerkesztett változatát pénteki lapszámunkban olvashatják.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabad a mobilozás a raboknak

Szabad lesz az elítélteknek mobilt használni a rácsok mögött - a tesztüzem augusztus közepén indul. Tovább olvasom