Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 28. péntek - Ágoston

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Két tucat határsértőt és két embercsempészt fogtak

Két tucat határsértőt és két embercsempészt fogtak

Csongrád megye – Mozgalmas napot tudhat maga mögött a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség: kedden éjszaka és szerdára virradóra huszonnégy illegális migránst és két embercsempészt állítottak elő a rendőrök Csongrád megye déli részének határszakaszáról.

Delmagyar.hu - CSMRFK - 2013.01.30. 09:51
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Domaszék külterületén az 55-ös főúton sétált 10 férfi, amikor a rendőrök észrevették és igazoltatták őket. A nyomok alapján terepkutatást is végeztek, amelynek köszönhetően két szerb állampolgárt fogtak el, akik Szerbia területére igyekeztek volna vissza. A két férfi segítette a tíz afgán állampolgárt jogellenes cselekményükben, így velük szemben embercsempészés megalapozott gyanúja miatt büntető-, az okmányok nélküli tíz határsértővel szemben pedig idegenrendészeti eljárás indult.

Közben Tiszasziget külterületén a szivattyútelepnél hét személyre bukkantak az egyenruhások. A koszovói állampolgárok sem személyazonosságukat, sem az ország területén való jogszerű tartózkodásukat hitelt érdemlően igazolni nem tudták, ezért idegenrendészeti eljárás indult ellenük.

Szeged térségében a Tisza árterében egy szerbiai és egy koszovói férfit igazoltattak a rendőrök. Utóbbiról kiderült, hogy beutazási és tartózkodási tilalom hatálya alatt áll, így ennek megszegése miatt büntetőeljárás indult ellene.

A szerda hajnali órákban Ásotthalom területén polgárőrök jelezték, hogy gyanús személyek tartózkodnak a Felszabadulás utcában. Ellenőrzésük során kiderült, a négy bangladesi férfi és afgán társuk semmilyen okmányokkal nem rendelkezett.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...