Délmagyar logó

2017. 04. 30. vasárnap - Katalin, Kitti 5°C | 16°C Még több cikk.

Különdíjas a Colosseum portása

Mórahalom - A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és az Aranykulcs Egyesület a III. Országos Gunst András Portásverseny döntőjét Budapesten rendezte a közelmúltban.
A megmérettetésen Ladányi Krisztián képviselte Mórahalmot. A fiatalember különdíjjal térhetett haza. A versenyt kétévente rendezik meg. Ladányi Krisztián, a mórahalmi Colosseum Hotel dolgozója a „Legjobb szituáció megoldásáért" kapott különdíjat. A háromfordulós versenyen 53-an indultak. A döntőbe kilencen jutottak tovább.

Krisztiánnak az volt a feladata, hogy egy olyan külföldi üzletemberen segítsen, akinek ellopták az összes iratát és értékét. – Bármikor belefuthatunk hasonló helyzetekbe. Amikor a vendég elégedetten távozik, akkor én is elégedett vagyok magammal és a munkámmal – mondta a 31 éves fiatalember.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Boncz Ádám újabb premierje New Yorkban

A már hat éve Amerikában élő, Szegedről indult színész, Boncz Ádám újabb premierre készül: a Gia Forakis & Company’s csapatával helyi idő szerint szerda este 7 órakor mutatják be a New York-i The Alchemicalben az O. Rex című produkciót. Tovább olvasom