Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Nem fogta vissza magát Zsuzsa a bevásárlásnál

Nem fogta vissza magát Zsuzsa a bevásárlásnál
A szegedi Kovács Ferencné Zsuzsa többek között háztartási kekszet, teát és húsféleségeket vásárolt az újszegedi Príma Nova üzletben. Nem költötte el a teljes nyereményét, azaz a 25 ezer forintot.
– Elsősorban az ebédhez szeretnék bevásárolni, a receptet is a Délmagyarország Gasztromagazinjából néztem ki. Kapros sajtgaluskát készítek, valamint tökfőzeléket és sült húst – mesélte Kovács Ferencné Zsuzsa, miközben nézelődött a sorok között. Bevásárlólistáját férjével együtt állította össze, aki az üzletbe is elkísérte, hogy segítsen cipekedni. Még arra is ügyeltek, hogy az üzlet elrendezésének megfelelő sorrendben írják fel a termékeket, hogy ne kelljen semmiért sem visszafordulni. – Főzni nem én fogok, azt inkább meghagyom a feleségemnek, de segítek elvinni, amikor vásárolunk – mondta Kovács Ferenc. 
 
Kovács Ferencné feltöltötte a család hűtőjét - mégis maradt ötezer forintjuk, amit máskor költhetnek el. Fotó: Frank Yvette (galéria)
– Az összes szelvényt beküldtem, hogy nyerjek. Két gyermekünk és négy unokánk van, de azt mondták, hogy költsük magunkra az összeget. Főként húsféléket, ecetet és lisztet szeretnénk venni – mondta az asszony, aki nyugdíjazása előtt az igazságügyi orvostani intézetben dolgozott. A házaspár teát, vajat, Abonettet, háztartási kekszet, Pick szalámit, oldalast, lapockát, kolbászt, fagyasztott tököt, tejfölt és ásványvizet is vásárolt. Azt is elárulták, fontos számukra, hogy magyar termékekkel töltsék fel a hűtőt, így nemcsak az akciókra, hanem erre is külön figyelmet fordítanak. 

A pénztárnál végül 20 ezer 028 forintot fizettek, így maradt még ötezer forintnyi utalványuk, amit egy másik alkalommal költhetnek el.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biztonsági szelep a versírás

Biztonsági szelep a versírás
Díjat kapott a mórahalmi könyvtár és közösségi ház vezetője. Tovább olvasom