Délmagyar logó

2017. 07. 29. szombat - Márta, Flóra 19°C | 30°C Még több cikk.

Nem unatkoztak a Csongrád megyei tűzoltók

Csongrád megye - Négy tűzesetnél és egy műszaki mentésnél segédkeztek a megyei tűzoltók pénteken és szombat hajnalban.
Péntek délután a hódmezővásárhelyi tűzoltók Orosházán nyújtott segítséget a Tormási úton egy üzem oltásánál, míg a szentesi egységüket a helyi Attila út egyik üzemébe riasztották, de mire kiértek a három négyzetméteren keletkezett lángokat az ott dolgozók kézi tűzoltókészülékkel eloltották, személyi sérülés nem történt.

Szintén pénteken reggel a szegedi létrás egység Öcsödön nyújtott segítséget egy kamion mentésénél, majd az 55-ös út 33-as kilométerénél árokba csúszott kamion mentéséhez kértek segítséget. Délután Csongrádon egy faág szakadt le az Árpád utcán, a helyi tűzoltók összevágtak a veszélyes ágat.

Délután Hódmezővásárhelyen, a Hársfa utcán egy árokba hajtott gépkocsi okozott akadályt, míg este a szegedi Budapesti úton egy faág szakadt elektromos vezetékre, majd szintén Szegeden, az Acél és az Algyői utcák kereszteződésében történt baleset, ahol a tűzoltók a sérült járműveket áramtalanították.

Szombat hajnalban a szegedi Római körút egyik lakásának tulajdonosa kért segítséget: a felette lakó felől víz csöpögött a lakásába. Mire a tűzoltók kiértek a közös képviselő a ház főcsapját elzárta, és a felső szinti lakót értesítették a problémáról. Reggel Makónál történt baleset: az M43-as és a Királyhegyesi út kereszteződésében árokba csúszott egy személyautó, amelyet egységünk kiérkezésére kivontattak.

Olvasóink írták

 • 1. DMagóg 2013. január 20. 10:53
  „Ne vesszünk el a részletekben!
  "... tűzoltók Orosházán nyújtott segítséget ..." (Nyújtottak?)
  "... összevágtak a veszélyes ágat. ..." (Nem vágtak, hanem vágták, nem össze, hanem szét?)
  "... egy árokba hajtott gépkocsi okozott akadályt, ..." Kinek? (Ja, a mentése?)

  "Nem unatkoztak a Csongrád megyei tűzoltók" Mert egyébként csak unatkoznak? Kétlem! Készenlétben vannak, ami önmagában sem unatkozás!

  Aki mindezt unalmában összehozta, annak fizetés (fizetség) is jár ezért?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem fizették ki az Indul a bakterház szereplőit?

Nem fizettek egy fillért – panaszolta Székhelyi József színművész - a jegyértékesítést végző IH ügyvezető igazgatója szerint „a pénzügyi rendezés megtörtént". Tovább olvasom