Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Rendőr okozott balesetet Szegeden - galéria

Rendőr okozott balesetet Szegeden - galéria
Szeged - Egy fiatal hondás elé fordult be csütörtök reggel egy nissanos a Tompai kapu útnál. A Nissant információink szerint egy őrnagy vezette.
Érdeklődésünkre a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy egy szolgálaton kívüli rendőr balesetezett Szegeden. Az érintett a felelősségét a helyszínen elismerte. A balesetben senki sem sérült
meg.

Korábban írtuk:

Feltehetőleg nem adta meg az elsőbbséget egy Hattyas felé tartó Honda Civic sofőrjének egy Nissan Patrol vezetője csütörtök reggel a Tompai kapu út és a Horgosi út sarkán.

A helyszíni nyomok szerint a városból kifelé tartó Honda fiatal sofőrje hibába vészfékezett, nem tudta elkerülni az ütközést az elé kanyarodó Nissannal.
Baleset a Tompai kapu útnál. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)
A balesetben a Honda húzta a rövidebbet: totálkárosra tört az eleje, elnyíltak a légzsákjai. A gallytörő ráccsal szerelt terepjáró szinte alig sérült. Szemtanúk arról számoltak be, hogy a balra kanyarodó Nissan sofőrje az ütközés után azonnal letolatott az útról.

Úgy tudjuk, a Nissant egy rendőr őrnagy vezette. A balesetben senki nem sérült meg.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszer szórták szét Psycho hamvait

Az Argo című film néma gyilkosa, Psycho, azaz Bicskey Lukács színész hamvait a budapesti Fiumei úti temető után négy hónappal a bugaci pusztában is szétszórták. Tovább olvasom