Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Robbanás szakította félbe a Bumerángot a Széchenyi téren

Szeged - Egy pezsgőmámorban úszó férfi és egy busz kidurranó kereke okozott izgalmakat a Boros-Bochkor-Voga triónak, amely a szegedi Széchenyi téren vezette a Bumerángot csütörtök reggel.
– El tudnám képzelni, hogy minden nap itt legyenek. Úgy nem volna olyan unalmas ácsorogni – mondta egy fiatal lány a Széchenyi téri buszmegállóban, miközben a Bumerángot hallgatta. Bochkor Gábor, Boros Lajos és Voga János a Neo FM országjáró Mosolyturnéja keretében állomásozott csütörtökön a szegedi főtéren. Az autósok valószínűleg nem értettek volna egyet a fiatal lánnyal, hiszen a szervezők, ugyanúgy, mint tavaly, idén is közvetlenül a zebra mellé építették azt az üvegstúdiót, amelyből a műsorvezetők élő adásban bejelentkeztek - a tolongó tömeg kiért az autóútig. Ez azonban a Bumeráng című reggeli show-t népszerűsítő kampány koncepciója, a cél ugyanis, hogy minél jobban beépüljenek a srácok a város vérkeringésébe.

Szegedre tekert a Bumeráng. Fotó: Veréb Simon (galéria)

A szegediek reggel hattól délelőtt tíz óráig nézhették kedvenceiket, akik a műsor szüneteiben autogramot osztogattak. A legelvakultabb rajongónak egy középkorú férfi mutatkozott, aki meglepő módon próbálta felhívni magára a rádiósok figyelmét. Már korán reggel megjelent a Széchenyi téren, elfogyasztott egy üveg pezsgőt, amit később a stúdió falához vágott. Egyszer pedig megpróbált felmászni az emelvényre. De nem ő volt az egyetlen, aki izgalmakat okozott Bochkoréknak. Éppen élő adásban beszéltek, amikor hangos robbanás szakította félbe őket. Kiderült: egy busz durrdefektet kapott. Szerencsére senki sem sérült meg.

Olvasóink írták

78 hozzászólás
 • 78. THE 2010. december 31. 15:22
  „Az őslény triónál 1000x jobb a morning show.”
 • 77. m.bzs 2010. április 04. 17:26
  „azt nem tudom aki ennyire utálja a bumerángot,az miért hallgatja?nem tudja,hogy létezik más müsor is?a sláger megszünése nem a munkahely elvesztéséröl szolt,hol volt a "tüntetés"?akinek meg fáj,hogy a bumerángosok mennyit keresnek-bár honnan tudja?-lehet utánnuk csinálni.annak meg üzenem,aki reklamált,hogy zavarta a reggeli adás,mert ő nem tudott pihenni:elöször is meló kifuladásig,utánna majd birsz aludni,ja és füldugó!”
 • 76. Cipó99 2010. április 03. 17:15
  „17. hozzászólás lamatic 2010.04.01. 14:36
  Szerintem te vagy a gáz!!!”
 • 75. koxos 2010. április 03. 00:56
  „szarok, mint a többi”
 • 74. nibelon 2010. április 02. 12:59
  „Kedves Babfőzelék!
  Kérlek hidd el nekem, a váltónak semmi baja, a járművezető valószínű megijedt, és ilyenkor kapkod, de ez természetes.
  Kellemes Húsvétot.”
 • 73. deszki 2010. április 02. 10:30
  „Egy kis fennakadás a belvárosban? Ennél többet álltam az egypályás újhídon, ahol fél év beszerezni az anyagot és 3 hónap kicserélni néhány csavart.
  íegyébként Én úgy vagyok ezekkel a népbutító "móunikasókkal", hogy ha szidják annál népszerűbbek. Akit nem érdekel.. "ván máásik..."
  Egyébként a reggeli dumaládák között még ez a fogyaszhatóbb..”
 • 72. babfozelek 2010. április 02. 10:06
  „Kedves Lenry! (61)

  Ezen az oldalon olvastam valamelyik cikk alatt a hozzászólásokban, hogy ezek a buszok a BKV-tól vannak - ha tévedtem, ez ennek tudható be, bár mintha a színvilág is megegyezne, jómagam pedig jó 20 évig utaztam a Kapos Volán buszaival, mielőtt Szegedre költözem. Ettől függetlenül nem értem, hogy miért kell arrogáns bunkó módjára nekem esni, amikor én egy szóval sem kritizáltam Szeged város tömegközlekedését, sőt kimondottan meg vagyok vele elégedve. Az üzemzavarok természetesek, bár nekem még nem volt benne részem - talán csak szerencsés vagyok. Az "örülj neki, hogy ennyi is van"-féle hozzászólásnak pedig rendkívül rossz üzenete van, de tiszteletben tartom, hogy így is lehet gondolkodni a világ dolgairól, mindenesetre ha ezt a mentalitást követtem volna, a tizedét sem érem el az életben annak, amit azért sikerült... Szép napot!”
 • 71. CsImre 2010. április 02. 09:59
  „Csak annyit fűznék hozzá, hogy a Széchenyi téren nincs autóút.”
 • 70. babfozelek 2010. április 02. 09:50
  „69. nibelon

  Immáron 10 éve rendelkezem jogosítvánnyal és gépjárművel, csak nem vagyok annyira elvetemült, hogy a belváros levegőjét pöfögjem tele, inkább tömegközlekedem. Nem kevertem össze a váltóhibát a defekttel. Ahogy mondtam, én rajta ültem azon a buszon. Kanyarodás közben tutira elszállt a váltó, a motor üresben pörgött, a sofőr eszeveszetten nyomogatta a programkapcsoló gombokat, de nem jutott semmire. Később próbált elindulni a megállóból - akkor még fent ült mindeni, de a busz meg sem moccant. A defekt viszont pár perccel később következett be, miután mindenki leszállt. Hogy a későbbiekben mit és hogyan javítottak a buszon, azt nem tudom, mindenesetre amikor jó másfél órával később ismét arra jártam, a jármű még mindig ott volt.”
 • 69. nibelon 2010. április 02. 08:23
  „Kedves 58 babfőzelék!
  Nem tudom van-e "B" kategóriás jogsid? Egy durrdefektet összetéveszteni a váltó "elszállásával", egy kicsit ciki.
  A váltónak semmi baja nem volt, hiszen a kerékcsere után saját lábán folytatta az utat!”
 • 68. szilléri 2010. április 02. 01:37
  „Ugyan má? Ennek is hírértéke van ?”
 • 67. Gingko 2010. április 02. 01:02
  „Mit keres itt ez a két bárgyú bohóc? Pénzt? Azt vihetik! Vissza se jöjjenek!”
 • 66. cickányzat 2010. április 02. 00:28
  „"minél jobban beépüljenek a srácok a város vérkeringésébe. "
  Ez a cél ugyanis...
  Aki ezt érti, homályosítson fel, különben én már hülyén halok meg.
  pl. Bobkó Anna : milyen srácok ...? Vagy mi a szösz...
  Minden estre a pezsgős fölmászós ..... legalább jól szórakozott.”
 • 65. scott1 2010. április 01. 23:02
  „Médiaprostik! A télen még országos ellenállást szerveztek (szalagok, elcsukló hangok, duda...) mivel a Neo a politikai elit és az országos korrupció jelképe. Most meg jó pénzért belülről bomlasztanak? Ilyen hozzáállással a 60-as években pártvonalon is sokra jutottak volna.”
 • 64. Filctoll 2010. április 01. 22:43
  „provocator - Most lehet hogy józan volt! :)”
 • 63. provocator 2010. április 01. 22:30
  „Boros elvtárs most nem énekelt mozgalmi dalokat a múzeum előtt, mint pár éve?”
 • 62. OPP 2010. április 01. 22:29
  „Nem akarok védeni senkit, de, úgy veszem észre, hogy egybehangzóan valami olyasmit szeretnétek mondani, hogy ez amit csinálnak egy liberális szemét, stb. Szerintem meg egy egyszerű szórakoztató műsor amiben nem karót nyelve beszélnek a politikáról, hogy ha beszélnek. Azon felül, hogy ha már van vélemény, akkor valószínű hallgatja is. Ha annyira kimérten, agresszíven, kultúra mögé bújva jól szétalázva a másikat kellene folyamatosan kommunikálnunk és élni az életünket és ezt szeretnénk reklámozni és ha mással nem zsarolással rákényszeríteni másokra a társadalomra, akkor az ISTEN ÁLDJA MEG, miért hallgatják ezt a "liberális szart"?
  Egyébként vannak olyan munkahelyek ahol több műszak van, és délután meg este is dolgoznak. Szabadidejükben meg miért ne mehetnének ki a városba? Már azt is be kellene szabályozni, hogy mit csinálhatnak az emberek a szabadidejükben?
  Igen, ez elég idétlenül jött ki, hogy a Sláger rádióban tele sírták az országot, aztán meg.....Az azért elárul egy műsor színvonaláról valamit, hogy azzal kell kitölteni a reggeli műsorsávot, hogy mi lesz most már velünk?”
 • 61. Lenry 2010. április 01. 21:23
  „59. hozzászólás babfozelek

  még jó, hogy azt a buszt a Kapos Volántól vették. és képzeld. durrdefekt vadonatúj járműveken is előfordul. de ha megdobod az SZKT pár százmillióval, rögtön új, alacsonypadlós gépek fognak mászkálni az 1V-n. amíg nem, addig meg erre van pénz, és örülj, hogy nem kell gyalogolnod”
 • 60. abdul66 2010. április 01. 21:11
  „Igénytelenek, jól át lettetek hányva a palánkon.A 2 libsi telesírta az országot, hogy elveszik a slágert a csúnya új rádiók, tiltakozzál ellene, most meg a pofádba röhögnek havi 3 milláért(az új rádióban). De te még mindig tiltakozol, a hülye autódon még ott látom a szalagot. Szánalom...”
 • 59. boris013 2010. április 01. 21:05
  „Legalább a boomeráng is emlékezni fog majd ránk... nem csak mi rájuk.”
78 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgalomba helyezték az M43-as autópálya első szakaszát

Ideiglenesen, főútként adták át a forgalomnak csütörtökön a Szegedet Makóval összekötő M43-as autópálya 4 kilométeres szakaszát. Tovább olvasom