Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Száz gyertyával kért bocsánatot Attila

Száz gyertyával kért bocsánatot Attila
Szeretlek - rakta ki száz gyertyából egy szív kíséretében Kiss Attila a szegedi Zsitva soron kedvesének, hogy elnyerje bocsánatát. Bori meghatódva fogadta a gesztust, de ,,szétdobták a ruhát": az elveszett bizalmat nem könnyű visszaszerezni.
Több ezer szegedi találgatta a múlt héten, ki lehetett az a gavallér, aki romantikus üzenetet hagyott kedvesének a Zsitva soron. Az ismeretlen ugyanis száz gyertyából rakta ki egy háztömb elé, hogy „szeretlek", és egy szívet is megformázott a mécsesekből. Pár nap keresés és az internetezők jókívánságainak dömpingjében jelentkezett lapunknál Kiss Attila, akitől megtudtuk: az üzenettel párját szeretné visszaszerezni.
 
Kiss Attila és Bori életében fontos a romantika, de épp szívesen kártyáznak is együtt. FOTÓ: Kuklis István

Rózsa és pezsgő


Ugyanabba a szegedi általános iskolába járt Attila és párja, Bori, együtt „lógtak", majd 10 évig nem találkoztak. Az interneten találták meg újra egymást. Két éve látta egymást viszont, azóta udvarol a 25 éves férfi a 28 éves Borinak. Közel egy éve alkotnak egy párt, hamar összecsiszolódtak.

– Barátok, testvérek és szerelmesek is vagyunk, néha megszóljuk egymást, mintha egy szülő tenné, de szórakozni is el tudunk menni együtt – mesélte a pár, amely örömmel beszélget, kártyázik és főz együtt szabadidejében. Attila értékesítőként, Bori ügyfélszolgálatosként dolgozik. Bár a párok általában a kapcsolat későbbi részében költöznek csak össze, náluk máshogy történt.

– Lakva ismerszik meg az ember, én hiszek a mondásban – magyarázta Bori. – Jól is működött a kapcsolatunk. Nyáron minden reggel egy szál rózsával keltett fel Attila. Választottunk egy közös sorozatot, mindennap kitűztünk egy időpontot, amikor közösen néztük. Az is előfordult, hogy pezsgővel a kezünkben, rózsaszirmok között fürdőztünk, gyakran megleptük egymást egy-egy vacsorával. De csak úgy tudott kialakulni ez a kapcsolat, hogy elmondtam, mit szeretnék – idézte fel a fiatal nő.

Szétdobták a ruhát


– Bori az első barátnőm, ő tanított meg, hogy kell egy nővel bánni, ezt neki szeretném viszonozni, nem másnak – utalt a történtekre Attila, ugyanis nemrég a féltékenység beárnyékolta kapcsolatukat.

Bori elvált, kétgyermekes anyuka, aki tartja a kapcsolatot gyermekei édesapjával, elvégre ötéves kislánya és tíz-
esztendős kisfia minden második hétvégét vele tölt. Attilának ez a helyzet furcsa volt, félt, hogy Bori és volt férje újra összejön, hogy egyesítsék a családot. Attila ezért dacból keresett egy másik lányt, hogy ha ez megtörténik, neki is legyen kit bemutatnia kedvesének. Tévedett.

– Félregondoltam a helyzetet. Közel egy hónapig külön voltunk, végül a gyertyákkal szerettem volna bocsánatot kérni – oldotta meg Attila a Zsitva sori gyertyák rejtélyét, amire sok szegedi kíváncsi volt. – Gyönyörű volt, még senkitől nem kaptam ilyen szépet – emlékezett vissza a szerelmes üzenetre címzettje, Bori.

Apró gesztusokkal a kapcsolatért


Megtudtuk: azóta békülnek, megpróbálják elölről kezdeni a kapcsolatukat, de nem költöztek újra össze, ahogy a fiatal nő mondja, „szétdobták a ruhát", és ez megnyugvást jelentett számára. – Ezt én rontottam el – szólt közbe Attila, aki belátta: eljátszotta Bori bizalmát.
 
„Szeretlek" – ezzel a gyertyaszóval kért bocsánatot szerelmétől Attila. FOTÓ: olvasónktól

– Megbocsátottam, mert tudom, hogy nem könnyű ez a helyzet. Egy esély pedig mindenképp jár – beszélt arról a fiatal nő, hogy egyébként jól kijönnek: a gyerekek is szeretik Attilát, iskolába, oviba is el-elviszi őket. Emellett mindkettőjüknek sokat jelentenek az apró gesztusok és az együtt töltött boldog percek – így a Valentin-napot is egymásra szánták. Bori ugyan nem hisz a nagy Ő-ben, de ahogy beszélgettünk, elgondolkodott: – Ha ennyi mindenen túl vagyunk, lehet, hogy ő az igazi.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tíz városban fosztott ki időseket két álruhás férfi

Vádemelést javasol a rendőrség két férfi ellen, aki álruhát öltve tíz városban fosztott ki időseket, összesen majdnem ötmillió forint kárt okozva nekik. Tovább olvasom