Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Támogatják a Fideszt

Szeged - Csongrád megyei roma kisebbségi önkormányzati és kisebbségi szervezetek képviselői szándéknyilatkozatot fogadtak el arról, hogy a Fidesz jelöltjeit támogatják az őszi önkormányzati választásokon.
A fórumot Károlyi Sándor megyei önkormányzati képviselő, kisebbségi tanácsnok hívta össze, Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke arról beszélt, a megye folytatja a roma felzárkózás segítését, így a kisebbségi alapot és az ösztöndíjat fönntartja. A szándéknyilatkozat arról is szólt, hogy egységet szeretnének teremteni a megyei cigányság körében.

Olvasóink írták

 • 3. Apollo 2010. június 11. 17:18
  „" dodó"

  Már hiányoltalak...:)
  Ez esetben nagyon sok Magyar honfitársunk is kiesne a választára jogosultak szűrőjén. Főként a jobbik szavazói, mivel kb. fele csőcselék bűnöző. Erről ennyit.....”
 • 2. maros50 2010. június 11. 14:27
  „dodó!
  A romáknak a JOBBIK nem mond semmit.A JOBBIK-ra nincs rá bízva semmi csak az üres kamra kulcsa.A JOBBIK javaslata nevetséges és komolytalan.Ami a kérdésedet illeti az "alfenék" tekintetében inkább nem válaszolok,mert megsértenélek mint a kuruc-infó szóvívőjét.”
 • 1. dodó 2010. június 11. 10:19
  „Ha a szavazáson való részvételnek feltétele lenne a nyolc osztályos iskola elvégzése és a büntetlen előélet - ahogy a Jobbik javasolta a választási törvényhez - vajon kit támogatnának derék cigányaink?
  Megfordítva: melyik párt nyalogatná dolgos alfelüket?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pro Urbe Szeged díjas Kondé Lajos, a dóm plébánosa

Egyházi személy és a városért dolgozó polgár elismerése Kondé Lajos Pro Urbe Szeged kitüntetése. Tovább olvasom