Délmagyar logó

2018. 10. 23. kedd - Gyöngyi 7°C | 15°C Még több cikk.

Telefont és laptopot vittek el, de nem fizettek: felismeri őket a képek alapján?

A szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy nő és egy férfi azonosításában. A feltételezett elkövetők egy bevásárlóközpontból telefont és laptopot vittek el fizetés nélkül.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás bűntettének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feltételezett elkövetők 2017. augusztus 14-én Szegeden, a Rókusi körúton található bevásárlóközpontban, a dobozából kibontottak egy Asus X541S típusú laptopot, majd azt a nő a ruházatába rejtette és fizetés nélkül távozott. Ezt követően a férfi egy Like X5 típusú mobiltelefont széferrel együtt rejtett a ruházatába és azzal egy hibás áruvédelmi kapun keresztül szintén távozott.

Telefont és laptopot loptak, keresi őket a rendőrség - GALÉRIA

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit és nőt felismeri, vagy tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöld számán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írta a police.hu.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerelmi bájital New Yorkból - MET-közvetítés a Belvárosi Moziban

Szerelmi bájital New Yorkból - MET-közvetítés a Belvárosi Moziban
Donizetti Szegeden is sokszor játszott, népszerű vígoperáját, a Szerelmi bájitalt Bartlett Sher rendezésében láthatja a közönség a Metropolitanből élő közvetítésben ma 18 órától a szegedi Belvárosi moziban. Tovább olvasom