Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Turi Tamás: Az ÁRKÁD Szeged nem beton, tégla és üveg, hanem Emberek!

Nekünk, bérbeadóknak, ha bevásárlóközpontra gondolunk, nem beton, tégla és üveg jelenik meg a szemünk előtt, hanem emberek, arcok, sorsok - mondja Turi Tamás bérbeadási igazgató.
Ha ránézünk egy üzletre, azonnal látjuk az üzemeltető cég tulajdonosát, ügyvezetőjét, emlékszünk a könnyebb-nehezebb tárgyalásokra, majd arra az örömre, amelyet a sikeres szerződéskötés esetén mind a bérlő, mind a bérbeadó érez. Szeged városa gazdag üzleti skálával és áruválasztékkal rendelkező, életteli „piacterekkel" gazdagodott. Ez a szépen megtervezett, színvonalasan menedzselt, változatos összetételű, vonzó bevásárlóközpont Szeged fejlődésére is pozitívan hat, emellett tovább erősíti a „napfény városának" vonzerejét és szerepét is a települések közti kiélezett versenyben.

A szegedi bevásárlóközpont kitűnő megközelíthetőségét ingyenes parkolója teszi még vonzóbbá és egyben kényelmesebbé is a vásárlók számára. Több mint 10 éve dolgozom az ECE-nél, és ez alatt az idő alatt 4 sikeres bevásárlóközpontot nyitottunk meg Magyarországon. Az
ÁRKÁD Szeged az ötödik. Minden bevásárlóközpontnak megvan a maga története, minden bevásárlóközpontnak van valami nehezen megfogható sajátossága. Csodálatos érzés az, amikor a bérbeadó először sétál végig a center bevásárlóutcáján. Ekkor válik ténylegesen valósággá annak a többéves munkának az eredménye, mely megelőzi egy-egy center nyitását.

Igen, a bevásárlóközpont emberekről szól. Mindennek, amit teszünk, a végső célja Ön, kedves Vásárló! Mind mi, bérbeadók, mind bérlőink, a kereskedők, csak akkor lehetünk sikeresek, ha mindaz, amit teszünk, elnyeri az Önök tetszését. Az ÁRKÁD Szegedre is épp ezért vagyunk oly büszkék. A város, sőt az ország legjobb kereskedőit és márkáit gyűjtöttük össze egy épületbe, s ennek köszönhetően Önök hosszú távon lehetnek elégedettek, érezhetik annak a hatalmas, ám háttérben zajló munkának az eredményét, mely a bevásárlóközpont nyitása előtti évek során zajlott. Jöjjenek el, győződjenek meg erről Önök is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

HOL-MI? Helyből a legjobb!

Tény, hogy a hölgyek és urak viszonyulása a divathoz teljesen különböző. A férfiak gyakran nem is… Tovább olvasom