Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 24°C Még több cikk.

ÚtON: kezdődik a torlódás a város forgalmasabb részein

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.
16.10: Élénkül a délutáni forgalom. A Tisza Lajos krt. végén a Hősök kapujánál már kezdenek torlódni az autók. Ugyanez a helyzet a Mars térnél és az Árkád előtt. A hidakon is lassul a haladás, a lámpáknál torlódásra számíthatunk. A Rákóczi utcában leaszfaltozták a javításokat, most már zavartalanul autózhatunk.

10:25 - Egy kerékpárost sodort el egy autós a Bérkert és Szöri utca kereszteződésében. A kerékpáros könnyebben sérült meg.

07.45 - Lesodródott az útról és az út menti árokba borult egy személyautó Nagytőke és Magyartés között. A szentesi tűzoltók mentik az autót. A rendőrségtől megtudtuk, a sofőr könnyebben sérült meg.

Reggeli helyzetjelentés: Ma reggel is rengetegen vannak az utakon. A Belvárosi hídon araszolva lehet csak haladni, viszont a jó hír, hogy a Bertalan hidat teljes széllességében használhatjuk . A Rákóczi utcában a Mátyás tér és a Petőfi Sándor sugárút közötti részen három helyen útfelbontás nehezíti a
közlekedést. A Hősök kapujánál is torlódik a forgalom, a város egyéb
útjain lendületesen lehet közlekedni.

ÚtON: friss információk a szegedi utakról. Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti az Ön közlekedését. Mielőtt autóba ül érdemes megnézi oldalunkon vagy a mobilján, hogy mi a helyzet a szegedi utakon: hová állt ki mozgó traffipax, történt-e baleset, hol van dugó a városban, van-e útfelújítás vagy éppen nem működő lámpa, akadályozza-e a közlekedést útfelújítás, hol számíthat forgalomterelésre, rendőri irányításra? És persze az időjárási viszonyokról is beszámolnak a Rádió Taxi Három munkatársai, ha havas, latyakos, saras utat tapasztalnak.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: baleset a Pápai utcában, útlezárás nincs

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom