Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Várjuk köszönő soraikat!

Mondjanak köszönetet a nagy nyilvánosság előtt orvosuknak, vagy akár a gyógyításunkban közreműködő teljes stábnak!

Sümegi Sándor háziorvosnak és  Balint János sebésznek

Két orvosomnak is köszönetet mondanék. Az egyik Sümegi Sándor háziorvos, a másik Balint János sebész orvos. Mindkettőnek az emberséget köszönném elsősorban, a hatalmas türelmüket, és hogy mindig van idejük egy jó szóra. Embernek érezhetjük magunkat mellettük. A nagy szakmai tudásukkal pedig biztonságban érezhetjük egészségünket.
_%
Szűcsné Kasza Ibolya%_, Szatymaz

Kalmár László nőgyógyásznak

Szeretnék köszönetet mondani Kalmár László nőgyógyásznak, mert négyszer is sikeresen műtött, mert bármikor hívhattam a magántelefonján, ha kérdésem volt, és mert együtt izgult velünk több éven keresztül, és mert együtt örült velünk, amikor végre elértük célunkat!
_%
Bonifertné Horváth Anita%_
Várjuk köszönő soraikat!

Mondjanak köszönetet a nagy nyilvánosság előtt orvosuknak, vagy akár a gyógyításunkban közreműködő teljes stábnak! Lapunk mostantól rendszeresen felületet biztosít ehhez. Várjuk köszönő soraikat az orvosom@delmagyar.hu e-mail- címre, vagy postai úton a 6729, Szeged, Szabadkai út 20. szám alá. A borítékra írják rá: „Mondjon köszönetet orvosának". Kérjük, hogy a nevüket is írják oda az üzenet végére. Ezek mellett hosszabb történeteket is várunk  olyan különleges Csongrád megyei esetekről, melyben megmutatkozott a doktor kivételes embersége vagy szakmai bravúrja. A beküldött elbeszélések közül a legjobbakat mi is bemutatjuk egy-egy cikkben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Másfél hét múlva nyit a Kika Szegeden

Másfél hét múlva nyit a Kika Szegeden
Március 22-én nyit meg Makkosházon a szegedi új Kika Áruház. Tovább olvasom