Délmagyar logó

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 12°C | 19°C

Végtörlesztésről hitelesen - kormányablak a Paprikafesztiválon

Szeged - A Paprikafesztiválon is az ügyfelek rendelkezésére áll a szegedi Kormányablak. A Csongrád Megyei Kormányhivatal standjánál általános tájékoztatást adnak a munkatársak a devizahitelek egyösszegű végtörlesztéséről, amelyet csütörtöktől december 31-ig igényelhetnek az arra jogosultak.
Kik és hogyan igényelhetik az újabb, törvényben garantált segítséget? Milyen feltételekkel lehet részt venni a programban? - ilyen és hasonló kérdésekre számítanak a kormányablak munkatársai az idei Paprikafesztiválon. A rendezvény ideje alatt önálló standot állít fel a kormányhivatal azzal a céllal, hogy minél több érdeklődővel tudják megismertetni a devizahitelek végtörlesztésének törvényben garantált módját. Az érdeklődők szeptember 30-án, pénteken délután 3-tól 6-ig, október 1-én, szombaton, és 2-án, vasárnap pedig délelőtt 10 órától este 6-ig kereshetik fel a Dugonics tér Árpád tér felőli végében azt az információs pontot, ahol az egyösszegű kifizetéssel kapcsolatos felvilágosítást lehet kérni. Emellett a kollégák szívesen nyújtanak tájékoztatást a Kormányablak által jelenleg ellátott összes ügykörben. A hivatal standjánál felállítják az Alaptörvény Asztalát, és lehetőség van arra is, hogy bárki igényelhesse az Alaptörvény házelnök aláírásával ellátott, személyre szóló példányát.

Az információs pultot pénteken délután, a rendezvény ünnepélyes megnyitóját követően B. Nagy László kormánymegbízott, és Polner Eörs főigazgató is felkeresi.

Olvasóink írták

  • 2. papika56 2011. szeptember 29. 13:57
    „Ez a k.. B Nagy L. is mint képviselő, + korm .megbízott + költségtérítés + saját vállalkozás = min: 2 milla havonta be folyik szegénynek ! Könnyen ossza az észt akinek jó zsíros állása van , giga fizetéssel ! a feje se fáj neki az biztos !!!!”
  • 1. papika56 2011. szeptember 29. 13:44
    „Egy módja van csak : be megy a bankba és a bankbetétjét átvezetteti a hitelébe. Ha nincs betétje --akkor nagy a baj ! Mert csak a k... képviselők tehetik meg ,hogy a 2 millás fizetésükből kifizessék a hitelüket !”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

40 millió forint a fiatal olvasók nevelésére

Somogyi-könyvtár 39,6 milliós támogatást nyert egyéves Könyv-Tár-Tér programjára, hogy szabadidős programokat szervezzen más oktatási intézményekkel közösen. Tovább olvasom