Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Fejlesztések az uszodában: mobillelátó és új világítás

Szentes - 160 férőhelyes mobilletátót állítottak föl az uszoda 33-as medencéjének nyugati oldalán, ugyanoda új zsűrifülke épült. A világítás is megújult: esténként 8 kandeláber biztosítja a jövőben a megfelelő fényviszonyokat.
A látványsportágak számára elérhető pályázati forrásból vásárolhatott meg berendezéseket a Szentesi Vízisportért 2006 Alapítvány. A fejlesztés eredményeként 160 férőhelyes mobilletátót állítottak föl a 33-as medence nyugati oldalán, ugyanoda új zsűrifülke épült. A világítás is megújult: esténként 8 kandeláber biztosítja a jövőben a megfelelő fényviszonyokat.
mobillelátó és új világítás az uszodában.
Mobillelátó és új világítás az uszodában.

Több funkciós időmérő és eredményjelző berendezést szereltek fel a 33-asnál, illetve új hangosító technika segíti a vízilabda rendezvények lebonyolítását. Dömsödi József, az alapítvány kuratóriumának elnöke hangsúlyozta: köszönettel tartoznak a helyi önkormányzatnak, amely teljes mellszélességgel támogatta a szervezet célkitűzéseit, és a 9,3 millió forintos önrészt is átvállalta az összességében 31,5 milliós fejlesztésnél. Az elnök hozzátette: Hódi József, valamint Bujdosó Tamás magas fokú hozzáértése és alázatos munkája is kellett a pályázati sikerhez, ami az alapítvány reményei szerint az eddigieknél méltóbb körülményeket teremt a helyi vízilabdasport számára.

Olvasóink írták

  • 2. Jan_Szentes 2012. augusztus 17. 23:16
    „Már csak valami normális medence hiányzik, amibe a halandó belépőjegy tulajdonos megmártózhat.”
  • 1. miklancs 2012. augusztus 16. 15:15
    „A Strandot is lehetne biztonságosabbá tenni,hogy ne legyen annyi telefon tolvaj,aki tudja merre,hova néz a kamera!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szennyvíztározó vagy madárrezervátum?

Az élővilágot és a sportolókat nem riasztja el a termálvíz Szentesen. Tovább olvasom