Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szentes hírek > Finom italok, jó zenék hétvégéje Szentesen

Finom italok, jó zenék hétvégéje Szentesen

Szentes - A hűvös esték sem akadályozhatták meg, hogy a nap végére forró legyen a hangulat a háromnapos bor- és pálinkaünnepen.

Králik Emese - Délvilág napilap - 2012.09.16. 12:52
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Ez nemcsak a kiváló italoknak, hanem a stílusában a rendezvényhez illeszkedő előadásoknak volt köszönhető: bajor bordalok és mulatós zene egyaránt a fesztiválhangulatot szolgálták. A Kossuth téri rendezvényen a jó falatok mellé finom étkekről is gondoskodtak a kiállítók: kézműves sajtok illatoztak, apró kemencében ínycsiklandó kenyérlángosok sültek, az édesszájúak a kürtőskalácsosnál sorakoztak.

Bor- és pálinkaünnep Szentesen. Fotó: Králik Emese (galéria)

A város fúvószenekara már hagyományosan szerves része a rendezvényeknek, most is nagy tömeg várta a Mihály Béla vezette zenészeket. Ágoston Anita gyerekeket és felnőtteket egyaránt szórakoztatott a fellépéseivel, de a kicsiket meseelőadás is várta. Szombaton térfesztivállal egészült ki a program. Az első próbálkozásként rendezett cserebere-vásár iránt akadtak érdeklődők, jövőre biztosan még nagyobb számban pakolnak ki a helybeliek a megunt holmikkal. Hogy végül Charlie helyett miért a Hooligans koncertezett, senki nem firtatta, hiszen Csipáék két órán át mindent feledtettek a Kossuth téren tomboló közönséggel.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...