Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Nem adott pénzt a Négy Mancsnak a Human Dialog

Helyreigazítás - A Human Dialog Kft. nem adott pénzt a Négy Mancs Alapítványnak – közölte a március 5-én megjelent írásunkkal kapcsolatban a társaság.
Barack Obama is érintett a magyar libaháborúban című cikkünkre reagálva a kft. Azt írtuk, Budai Gyula kormánybiztos levélben kérdezte a Négy Mancstól, mi köze az alapítványnak a Human Dialog Kft.-hez, amely „45 millió forintot utalt át az állatvédőknek." A Human Dialog Kft. azonban – a kormánybiztosi levél állításával ellentétben – nem utalt át pénzt a Négy Mancsnak, sem másnak. Az alapítvány a kft. egyik ügyfele volt, és a cég egyszer fizetési haladékot adott az alapítványnak, ahogy más ügyfeleinek is.

A Human Dialog Kft.-től elnézést kérünk.

Olvasóink írták

  • 2. varadipal 2012. március 14. 07:09
    „A saját tányérjába rondító gittegylettől azt is el kell venni, amijük van, nemhogy egy fillért is adni nekik. Adott eleget a libás, csirkés, disznós, nyulas meg egyéb konkurrencia, mikor kilóra megvették ezt a mocskos bandát.”
  • 1. szatyi 2012. március 13. 12:21
    „Budai Gyulának nem ez az első melléfogása!
    Tulajdonképpen semmi -pozitív- eredményt nem tud felmutatni eddigi ténykedéseiből!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem volt forráshiány Csanyteleken

Bűvészmutatványok a költségvetésekben című tegnapi cikkünkben a Magyar Államkincstártól kapott tájékoztatásra hivatkozva azt írtuk: Csanytelek 7 millió 645 ezer forintos hiánnyal futott neki 2011-nek. Tovább olvasom