Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Tiltakozik a szentesi Fidesz

Szentes - Törvénytelennek tartja a Fidesz frakció, hogy a szentesi képviselő-testület jogi és közbeszerzési bizottságának korábbi határozatát semmisnek tekinti, és új ülést hívott össze az elnök, Demeter Attila – mondta tegnapi sajtótájékoztatóján Bujdosó Tamás, a Fidesz képviselője.
A városatya a szakbizottság tagja, és részt vett az idei költségvetést is napirendre tűző minapi ülésen. Négyen voltak jelen, tehát határozatképes volt a bizottság. Ketten támogatták a büdzsétervezetet, ketten viszont tartózkodtak, vagyis nem kapott többséget a javaslat. Ezt a témát a jogszabály szerint nem lenne szabad újból megtárgyalni. A fideszes képviselő hozzátette: előre jelezték a város jegyzőjének, hogy nem vesznek részt a megismételt bizottsági ülésen, az ott hozott határozatokat pedig nem fogadják el.

Olvasóink írták

 • 8. saturnus 2011. március 21. 08:03
  „Nagyon becsapott választók kell e még bizonyíték arról,hogy milyen a gondolkodás módja és eredeti szándéka ,hogy mit akar a fidesz vagy is orbán viktor. Ő a hatalmat akarta megszerezni és ilyen al.as embereket használja fel célja elérésére. Egy folytában hazudnak és hazudtak,nagyot és mégnagyobbat és óriásit. Nagy a baj és még nagyobb lessz ha nem lessz kiírva rövid időn belül az új választások. Sokan nem értik és nem érzékelik társadalmi robbanás előtt áll az ország,ötvenhat kismiska volt ahhoz képest ami itt lessz. Majd akkor fognak fel éledni mind azok akiket a fidesz becsapott amikor kilesznek lakoltatva az utcára mert az árveréseket nem függesztették fel.Nem fogják tudni kifizetni rezsi költségüket.Nem lessz pénzük élelmiszerre. Elkövetkező télre fűtésükre pénz. Elvesztik munkahelyüket,nem lessz pénzük gyógyszerre és gyógyítás költségeit fedezni. Eszméletlen nagy a baj. Olyan társadalmi cunami lessz ami ellátási zavarokhoz fog vezetni. Egymást fogják kirabolni az emberek élelemért... Tovább olvasom >>”
 • 7. hírfigyelő 2011. március 06. 20:16
  „Persze lehet itt mutogatni, az ment már....”
 • 6. szentgyuri 2011. március 05. 21:21
  „Hatszor elolvastam, de vakuljak meg, ha értem.
  Ki, mit támogatott?
  Ha a Jogi bizottság nem támogatta akkor nem kerül a Testület elé az anyag?
  Ha nem fogadják el, hova mennek panaszra?
  Remélem legalább a cikk írója érti ezt a zagyvaságot.”
 • 5. dződvok 2011. március 05. 12:48
  „hírfigyelő te miről beszélsz? Mért akarsz bal oldali szokásokat a jobb oldalra húzni?
  A helyzet egyértelmű. Az eredmény nem tetszett Demeternek és behisztizett. Erre meg jogos válasz volt a jobbosok reakciója.
  Tudod mihez hasonlít ez? Ahhoz amikor a társasoznak a gyerekek és az egyik képtelen elviselni, hogy egyest dobott, ezért újra akar próbálkozni. Ez így nem etikus, ezért a játszótárs érthetően mondja azt, hogy akkor én holnap nem jövök játszani!”
 • 4. hírfigyelő 2011. március 04. 17:31
  „Viktor tud tanítani.... Ha nem tetszik valami, akkor nem fogadjuk el, ott se leszünk.
  Remélem a fizetések is ennek tudtában vannak kiosztva!!!!”
 • 3. deszkás 2011. március 02. 16:50
  „Ez olyan törvénytelenkordonbontó vagy csak úgy csipőből megszokott megmondtamtörvénytelen észosztás?”
 • 2. MathiasRex 2011. február 28. 23:18
  „Hozzászoktatták magukat az elmúlt 8 esztendőben, hogy nem kell betartani a törvényeket és jogszabályokat.”
 • 1. sisao 2011. február 25. 13:56
  „Nem tudom mit képzel Demeter magáról? Neki mint a jogi bizottság elnökének kellene leginkább tudnia,hogy indulatból nem gusztusos politizálni! :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megemlékezés Szentesen

Szentes - A kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából péntek délután háromnegyed 5-kor a… Tovább olvasom