Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Több százan búcsúztak Sipos Edittől

Szentes - Több százan búcsúztak tegnap a szentesi református sírkertben a 38 évesen elhunyt klasszis vízilabdázótól, Sipos Edittől.
Mindent Szentesről

A delmagyar.hu hivatalos szentesi Facebook-oldala, nem csak szentesieknek!

A ravatalozón mosolygós arcú lány fényképe, pólósapka, válogatottköpeny és a világbajnoki aranyérem fogadta az érkezőket, akik részvétüket nyilvánították a szülőknek, Sipos Mátyásnak, nejének, Katalinnak, valamint a fivérnek, Tamásnak és minden további családtagnak. A koszorúk, virágcsokrok egyre gyűltek, és az emlékezők között a hozzátartozókon kívül megjelentek az egykori szentesi, dunaújvárosi és válogatott csapattársak, edzők, barátok és ismerősök. Búcsúztatójában a lelkipásztor Sipos Edit egész pályafutását felelevenítette, az utolsó 5 év harcát is a gyilkos kórral, valamint azt, amikor közölte szüleivel: „Ha a várt csodás gyógyulás nem következik be, odafönt van dolgom." Edzője, dr. Tóth Gyula arra emlékezett, hogy mindig mindent megtett a győzelemért, a sikerért – az életéért vívott harcban is –, és egy rendkívül szeretetreméltó embert veszítettünk el, akinek mindenkihez volt egy jó szava.

Több százan búcsúztak Sipos Edittől. Fotó: Imre Péter (galéria)

Az urnát néma csendben eresztették a sírba, amelyen ott állt a felírat: Sipos Edit, 1975–2013. Nehéz szavakat találni, nagyon sok örömöt szerzett családtagjainak, barátainak, a szurkolóknak. Ezekre visszagondolva sportosan azt mondhatjuk – mint mindig a pólómeccsek után –, hogy „Szép volt, Sipi!" És még egyszer utoljára: köszönjük.

Isten veled Sipos Edit - fájdalmas búcsú a Szeder temetőben.
Videó: Vidovics Ferenc

Olvasóink írták

  • 1. sorpocak 2013. augusztus 26. 18:01
    „Nyugodj békében!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sértettből gyanúsított lett a meccs után megszúrt fiatal

Gyakorlatilag bosszút álltak rajta: egy 17 éves fiút bántalmazott, mielőtt megkéselték. Tovább olvasom