Délmagyar logó

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 30°C Még több cikk.

Gyerünk a moziba be: 23. heti filmpremierek

Csütörtökön 6 új filmet kezdenek játszani a hazai mozik. Van közte vígjáték, fantasy, dráma és dokumentumfilm is. Jó szórakozást!
Angelina Jolie, Willem Dafoe, Laura Dern, Vincent Cassel - négy húzónév a június 5-én a magyar mozikba kerülő 6 film stáblistájából. Kérem, lesz itt minden: vígjáték, dráma, fantasy, de még dokumentumfilm is. Szóval ezen a héten is érdemes lesz ellátogatni a hozzánk legközelebbi filmszínházba. Gyerünk a moziba be!

A VÁLASZÉK:

Készen állsz Helenre? (Feuchtgebiete) - Feliratos (Tizennyolc éven aluliaknak nem ajánlott!)

Helen különleges lány, akinek élete a higiénia fontosságának meghazudtolása és a szex körül forog. A két téma nála szorosan összefügg: Helen szerint, aki a testnedveket undorítónak tartja, jobb, ha azonnal felhagy a szexszel. Olyannyira különleges a kapcsolata saját és mások testével, hogy egy nyilvános vécé is igazi kaland számára, ahol új tapasztalatokra tehet szert. Egyébként általában mindenre és mindenkire őszinte nyitottsággal és kíváncsisággal tekint, de leginkább azokra a dolgokra, amelyek szexuális szempontból is új lehetőségeket tartogatnak számára - legyen az egy kedves idegen, vagy egy zöldségféle. Szerencséjére mindig meg is találja azokat az embereket, akik ezekben a felfedezésekben a partnerei tudnak lenni. Rossz hír, hogy az aranyere nehézségeket támaszt legújabb kalandjaiban. De mi rejlik hatalmas érdeklődése mögött, és miért nem zavarja mindez a szüleit?

Rendező: David Wnendt

Szereplők: Carla Juri, Peri Baumeister

Demóna (Maleficent) - Magyarul beszélő

A gyönyörű és tisztaszívű fiatal lány, Demona idilli körülmények közt nevelkedik egy békés erdei királyságban, egy nap azonban egy hadsereg szállja meg a környéket, megtörve a vidéken uralkodó harmóniát. Demona azonban kiáll a népért, és a királyság legelhivatottabb védelmezője lesz. Nem sokkal később viszont könyörtelen árulás áldozatává válik, amelynek hatására addig tiszta szíve kővé változik. A lány és a megszálló király örököse közt ádáz küzdelem veszi kezdetét, Demóna pedig bosszúból megátkozza ellenfele újszülött kislányát, Csipkerózsikát. Ahogy a gyermek kezd felcseperedni, Demóna kénytelen rádöbbenni, Csipkerózsika kezében van a királyság békéjének és egyben talán saját boldogságának kulcsa is.

Demóna (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Robert Stromberg

Szereplők: Angelina Jolie, Elle Fanning

Csillagainkban a hiba (The Fault in Our Stars) - Feliratos

A történetet a 16 éves Hazel Grace beszéli el, akinek három évvel ezelőtt diagnosztizáltak a pajzsmirigy rákot. Hazel egy csoportterápiás ülésén megismerkedett Augustus Waters-zel, ki csontdaganat miatt elveszítette az egyik lábát. A találkozásuk napjától rögtön felizzik köztük a levegő, de Hazel igyekszik tartani a távolságot, mert fél a haláltó. Fokozatosan alakulnak ki a gyengédebb érzelmek Hazelben –, sokat lógnak együtt és beszélgetnek. A fiú megpróbálja teljesíteni Hazel titkos kívánságát, hogy elvigye Amszterdamba, és találkozhasson a népszerű íróval Peter van Houtennel.

Csillagainkban a hiba (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Josh Boone

Szereplők: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe, Laura Dern

A Szépség és a Szörnyeteg (La belle et la bete) - Magyarul beszélő

Valamikor a XIX. század elején járunk. Egy jómódú tengeri kereskedő vállalkozása hirtelen csődbe jut, így a fényüző palotából kénytelen egy vidéki majorba visszavonulni. A hat gyermekét egyedül nevelő apa mindent megpróbál sorsuk jobbra fordítása érdekében megtenni, de hiába. Egy, a városban tett fárasztó, és sikertelen útja során az erdőben hazafelé menet véletlenül egy rejtélyes kertbe téved, ahol egy szál rózsát tép le legkedvesebb gyermeke, a legkisebb lánya számára. Ártatlannak tűnő cselekedetével azonban magára haragítja a kert, és a hozzá tartozó romos kastély titokzatos urát. A Szörnyeteg a letépett rózsáért cserébe az apa életét követeli. A család legifjabb leánya, önmagát hibáztatva a balszerencséjük miatt, magára vállalja az ítéletet, és otthonról megszökve önként veti magát a Szörnyeteg karjaiba. Csakhogy a kínok és a halál helyett valami egészen más vár rá: minden este csodaszép ruhákban a Szörnyeteg dúsan terített asztalánál vacsorázik a kastélyban. A napok múlásával, ahogy minél jobban megismeri a Szörnyeteget, annál inkább bizalom alakul ki közöttük. A lány álmaiban felsejlenek a Szörnyeteg múltjának darabkái, s lassan összeáll ezekből az egykor jóképü és kedves herceg igaz története. A Szépségre hárul a feladat, hogy bátorságával felülemelkedjen a veszélyen, és kimentse a herceget a gonosz varázslat hatása alól.

A Szépség és a Szörnyeteg (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Christophe Gans

Szereplők: Vincent Cassel, Léa Seydoux

A 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (Hundraaringen som klev ut genom fönstret och försvann) - Magyarul beszélő

Allan Karlsson századik születésnapja közeleg és ennek megfelelően nagyszabású születésnapi zsúrt szerveznek neki a nyugdíjas otthonban, ahol idős napjait tölti. Allan, kora ellenére éles eszű, tisztában van a körülötte zajló eseményekkel, azonban a nemes alkalomból rendezendő buli hidegen hagyja: ünneplés helyett kimászik szobája ablakán és eltűnik. A nála lévő pénzből buszjegyet vásárol és egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően egy pénzzel teli táska birtokosává válik. A táska létéről mások is tudnak, ezért az öregúr drogdílerek és a rendőrség célpontjába kerül. De eközben gondolatban vissza vissza tér az elmúlt 100 esztendő legérdekesebb élményeihez.

A 100 éves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt (Magyar feliratos előzetes)

Rendező: Felix Herngren

Szereplők: Robert Gustafsson, David Wiberg

Volt egyszer egy erdő (Il était une foret) - Magyarul beszélő

Aki már találkozott legalább egyszer egy tematikus dokumentumfilmmel a jelentős botanikustól Francis Hallétól, így rögtön rájön, hogy ez a dokumentumfilm is átlagon feletti élményben részesíti a nézőt.

Volt egyszer egy erdő (Magyar szinkronos előzetes)

Rendező: Luc Jacquet

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cápa harapott meg egy nőt a Floridai-szorosban - videóval

A 22 éves nő egy csónakból ugrott a vízbe fürdeni, amikor valami megütötte a lábát, egy uszony pedig… Tovább olvasom