Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 25°C Még több cikk.

Reisz András a legszexibb a magyar férfi időjósok között

A meteorológus nem gondolja magát trendi csávónak. Szerinte a tájszólása miatt szavaztak rá.
Zabálják a nők a tájszólással beszélő időjóst, és legalább ennyire bejön nekik a szűk nadrág-zakó kombináció is. Végre bebizonyosodott, hogy szexi a férfi időjárás-jelentő - derült ki a Bors rendhagyó férfi időjárás- jelentő szépségversenyére érkezett szavazatokból.

Miután a brit olvasók egy szavazáson Gaál Noémit választották a világ legszebb időjárás-jelentő hölgyei között a harmadiknak, a Bors a saját olvasóit hívta játékba, hogy kiderüljön, a hazai férfi időjárás-jelentők között ki a legsármosabb.

A versenyzők:
Németh Lajos (TV2),
Véber István (RTL),
Gesztesi Máté (ATV),
Reisz András (TV2),
Klement Zoltán (Duna Tv),
Csonka Tamás (MTVA)
és Üveges Zoltán (Duna Tv) voltak.

Az első helyen a TV2-es Reisz András végzett, második az RTL-es Véber István lett, ők ketten vitték el a szavazatok felét, a harmadik Gesztesi Máté.
 

– Vannak még csodák! – mondja szerényen Reisz András.

Nem tudom, mi­lyen korú hölgyek szavaztak, de egy kimutatás szerint a középkorú, és annál kicsit idősebb hölgyek körében örvendenek népszerűségnek.
Ezzel együtt nem gondolom magam valami trendi csávónak, biztos a tájszólásom tetszik nekik.Ezúton köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott, jókor jött ez, mert az elmúlt időszakban úgyis volt egy kis önbizalomhiányos érzésem. Ettől most sokkal jobban érzem magam!

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Red Hot Chili Peppers is lerótta kegyeletét Chris Cornell előtt

A Red Hot Chili Peppers is lerótta kegyeletét Chris Cornell előtt
A zenekar gitárosa, Josh Klinghoffer a banda indianapolisi koncertjén adózott az elhunyt énekes emléke előtt. Tovább olvasom