Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Végleg visszavonult Lorán Lenke

Fél év után hazamehetett a kórházból a zseniális komika. Életkedve, humora újra a régi, de a munkához már nincsen kedve. Inkább tévét néz - távirányítóval a keze ügyében!
Olyan még nem volt, hogy Lorán Lenke ne tudta volna megnevettetni a közönséget. Ő az az ember, akinek fékezhetetlen temperamentuma mindenkit elragad és jókedvre derít. Ezért is volt megrázó, hogy február óta a kórházi ágyhoz kötve élt, és csak a legközelebbi barátai, rokonai tudhattak róla. Ám most hosszú-hosszú idő után a színésznő felvette a telefonját.

– Jól vagyok, édesem! Hál istennek semmi bajom sincs – mondta Lorán Lenke vidáman a Borsnak, a tőle megszokott lendülettel. Többször is visszakérdeztünk, alig akartuk elhinni, hogy otthon van, hogy végre hazaengedték a kórházból.

– Igen, itthon vagyok, hál istennek! Fekszem az ágyban, nézem a tévét, pihenek, alszom. A nagy meleg sem zavar, mert megy a légkondi. Nagyon tudom élvezni a pihenést, azt, hogy nem kell csinálnom semmit. Persze soha nem hagynak egye­dül, a barátaim felváltva vigyáznak rám.

A Jászai-díjas színésznő, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja a színpad után már nem vágyik, ami mondjuk érthető is, hiszen betöltötte a 90-et.

– Nem megyek én már a színpadra – mondja, de egy csipetnyi szomorúság sincs a hangjában. Vidáman elismétli: – Én már nem megyek! Eleget voltam, most már menjen más! Nincs igazam?
 
Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Usain Bolt nevével fémjelzett étteremlánc nyílik Nagy-Britanniában

Usain Bolt nevével fémjelzett étteremlánc nyílik Nagy-Britanniában
A nyolcszoros olimpiai bajnok Usain Bolt nevével fémjelzett jamaicai étteremlánc nyílik… Tovább olvasom