Délmagyar logó

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 14°C | 23°C Még több cikk.

10 éve versenytáncol Drahos Fanni, a szegedi Egyetem Arca

Szeged - Az SZTE Gazdaságtudományi Kar hallgatóját, Drahos Fannit választották hétfőn az Egyetem Arcának. A nagykőrösi lánynak ez volt a második szépségversenye.
Huszonöt lány közül bizonyult a legszebbnek az Egyetem Arca szépségversenyen hétfő éjjel Drahos Fanni. A Szegedi Tudományegyetem és a Hökkentő című egyetemi lap szervezésében a JATE Klubban zajlott a verseny, a csinos fiatalok először hétköznapi ruhában, aztán kisestélyiben vonultak fel.

– Egyáltalán nem számítottam győzelemre. Hogy őszinte legyek, nem is akartam jelentkezni, de a barátom és anyukám mondta, hogy próbáljam meg. Egyszer már indultam szépségversenyen a ceglédi Salsa és Koktél Fesztiválon, ahol második lettem – meséli Fanni, aki elsőéves hallgató a gazdaságtudományi kar gazdálkodási és menedzsment szakán. Még mielőtt valakinek eszébe jutna meghódítani a nagykőrösi lányt, el kell mondanunk: másfél éve párkapcsolatban él.

Drahos Fanni az egyetem arca. Fotó: Herner Donát (galéria)

Dobogósok

Az Egyetem Arca szépségversenyen a második helyet Gyenes Zsuzsanna másodéves környezetmérnök szakos hallgató,
a harmadikat Kovács Karolina elsőéves gyógypedagógus nyerte el. Pál József nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettes vezetésével tizenhét fős zsűri értékelte a lányokat, hat különdíjat is kiosztottak.

– Régebben gondolkodtam modellkedésen, de mivel túl alacsony vagyok, nem sok esélyem lenne. Inkább a versenytánccal foglalkozom komolyabban, tíz éve táncolok – jelenleg is heti 4-5 alkalommal –, illetve futni szoktam néha – mondja a szépség, aki Szegeden albérletben lakik. Kedden még nem sokat tudott arról, milyen feladatai lesznek az egyetem arcaként az elkövetkező egy évben.

Fannit elhalmozták nyereményekkel, többek között egy kétszemélyes wellnesshétvégét nyert Mátraházára, ajándékcsomagokat, fitnesz- és szoláriumbérletet. Azt mondja, mivel olyan világban élünk, hogy bármi változhat, nem tervezte meg pontosan a jövőjét. – Mesterképzésre nem szeretnék menni, mert sokan mondták, hogy nem érdemes, a szakmai tapasztalat többet ér. Inkább egy multinacionális cégnél keresnék állást menedzserként.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Drahos Fanni az egyetem arca

Indokolatlan bokatetoválás, elmaradt világbéke, a román autóipar dicsérete - hétfő éjjel a JATE Klubban megválasztották az egyetem arcát. Tovább olvasom