Délmagyar logó

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 20°C | 29°C Még több cikk.

Eltűnt biciklit és pénztárcát keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!
Elveszett kulcscsomó
Olvasónk a 62/744-246-os telefonszámról azért telefonál, mert elveszítette a kulcscsomóját. Csütörtök délelőtt negyed tíz felé indult el a Murányi utcából a József Attila sugárút irányába. Jutalomban részesítené a megtalálót.

Elveszett egy pénztárca
Vasárnap (2017.07.02.) fél4-4 között Szatymaz-Sándorfalva útvonalon elveszett a képen a látható pénztárca. Aki bármilyen információt tud róla, írjon vagy hívja a gazdáját a +36302825134 telefonszámon.


Eltűnt egy kerékpár
Olvasónk kerékpárját április 1-jén tulajdonították el Alsóvároson az Állomás utcából.Nagyon várja vissza.

 

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elveszett slusszkulcs és bankkártya gazdáját keresi a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom