Délmagyar logó

2018. 08. 17. péntek - Jácint 19°C | 30°C Még több cikk.

Picurt és egy elveszett GPS-t keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait. Böngésszen nálunk, ha Ön is elvesztett valamit és írja meg nekünk, ha keres valamit!


Elveszett GPS
A 20/353-0944-es számról telefonáló olvasónk elvesztette fekete tokban lévő, Navon márkájú GPS-ét kedden 13 és 15 óra között, vélhetően Tápé és a jégpálya közötti útvonalon. Kéri, hogy a becsületes megtaláló a fenti telefonszámon keresse.

Eltűnt Picur
A 30/322-7284-es telefonszámról kétségbeesetten hívta olvasónk rovatunkat, mert kis testű barátságos kutyája, Picur elszökött Tápéról, a Zágráb utcából. A kutya feje fekete, a teste fehér, csippel ellátott.

Új rovatunkban szeretnénk segíteni azoknak, akik elvesztették értékes, szükséges vagy csak simán kedvenc tárgyukat és azoknak is, akik talált tárgyaikat juttatnák vissza tulajdonosaiknak.

Naponta frissülő cikkeinkben listát készítünk kulcsokról, iratokról, cicákról, kutyákról és mindenről, ami épp nem a saját tulajdonosánál van. A Délmagyarország Csörög rovatában naponta kapunk telefonokat elvesztett tárgyakról, ezeket ezentúl a Talált Tárgyak Oldalán is megtalálhatja. De írja meg nekünk közvetlenül a tudosito@delmagyar.hu címre, mit keres, vagy épp mit talált.
Munkatársunktól

Segítse kollégánk munkáját: írja meg hasonló tapasztalatait!

Önnel is megtörtént? Hasonlót tapasztalt? Esetleg kiegészítése, kommentárja lenne a cikkhez? Írja meg!

Üzenet a szerzőnek

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elveszett kulcscsomót keres a Talált Tárgyak Osztálya!

Naponta frissülő cikkünkben összegyűjtjük olvasóink elvesztett és megtalált tárgyait, állatait.… Tovább olvasom