Délmagyar logó

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 0°C Még több cikk.

Készítsünk morzsát a száraz kenyérből! A többit megeszik a tyúkok

A.N. látogatónk szerint az otthoni főzés egyre divatosabb, csak sajnos inkább a trendi főzőműsorokat követjük, ahol mindent a boltban vesznek. Pedig a bolti morzsa gyengébb minőségű, mint az, amit otthon el tudunk készíteni. Nem kell más hozzá, csak egy jó reszelő, és türelem.

Látogatónk a száraz kenyeret összegyűjti és a nem felhasználható részét hetente odaadja ismerősének, aki csirkéket tart otthon. Szerinte a kenyér pazarlása inkább a városra jellemző, mert falun az embernek eszébe sem lenne kidobni; a kutya megeszi, ha nincs más háziállat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétszer fizetjük meg a csomagolást

Tovább olvasom