Délmagyar logó

2018. 11. 21. szerda - Olivér 3°C | 7°C Még több cikk.

A kis csellengő: szökött birka sétált Újszegeden - fotók

Az újszegediek már mindent láttak - gondolnánk. Ma délután épp egy birka sétált a marostői részen. Talán buszra várt a Bérkert utcában?
Alig egy hete több birka kerített be szigorúan egy traktort, erről is beszámoltunk. Ha jól tudjuk, nem esett bántódása, megbékéltek a gyapjasak, és abbahagyták a meredt bámulást.

Újszegeden találkozunk érdekes dolgokkal, például az utcán sétáló vadkacsákkal vagy épp a hídon flangáló kutyával.

Amit csütörtök délután látott olvasónk, Iványi Aurél, azon azért még mi is megdöbbentünk. Egy birka - csak hogy ne hagyjuk ki a poént - birkatürelemmel ácsorgott a Bérkert utca egyik buszmegállójában.
Fotó: Iványi Aurél
Fotó: Iványi Aurél

Körbenézett, mint ahogy mi szoktuk, bízva abban, hogy ha egyik irányból nem jön a busz, akkor ha elnézek a másik irányba, majd onnan fog. A várakozást jó ember módjára gyorsan megunta, és birkás léptekkel tovább állt.

Felvetődik a kérdés, honnan szökhetett meg? Önnek nem hiányzik?

Rögtönzött közvélemény kutatásunk után kiderült, kollégáinkkal azonnal mennénk is érte. Többségünk reakciója csak ennyi volt: Kell! A gazdájának hagyunk egy kis időt megtalálni a kis szökevényt, kolléganőnk épp gyereket altat, így nem érünk oda olyan gyorsan érte.
Fotó: Iványi Aurél
Fotó: Iványi Aurél
Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Űrhajós a Kárászon - vajon a Mars teret, az Űrhajós utcát, vagy a lebontott szegedi űrállomást kereste?

Űrhajós a Kárászon - vajon a Mars teret, az Űrhajós utcát, vagy a lebontott szegedi űrállomást kereste?
Úgy tűnik, tényleg beindul Szegeden a bolygóközi turizmus: idegen űrhajós bukkant fel a városban,… Tovább olvasom