Délmagyar logó

2017. 04. 26. szerda - Ervin 8°C | 22°C Még több cikk.

Jól parkolt, de mégsem

Szeged – Nem állt rosszul, mégis feltartotta a forgalmat az 1–2-es villamosvonalon.
„Ma délután egy kis kalandos villamosutazással jöttem haza a Széchenyi térről. A bíróság mellett egy Mondeo pár centivel belógott a villamos nyomvonalába, így a villamosvezető kénytelen volt kihívni a helyszínelőket, majd jött a rendőrség is. Az volt a baj, hogy a sofőr sebességben hagyta az autót, de a kézifék is be volt húzva, úgyhogy mozdítani sem lehetett. A vezetőtől is hallottuk, hogy a Kelemen utcában szinte minden napos az ilyesmi, itt két-három havonta fordul elő. A helyzetet orvoslandó az SZKT pótlóbuszt indított, az Anna kúttól visszafordította a járatokat. Közben a villamosvezetőnek lejárt a műszakja, kész kaland volt az az ötven perc..." – írta nekünk olvasó-tudósítónk, aki inkognitóban akart maradni.

Jól parkolt, de mégsem. Fotó: olvasó-tudósító (galéria)

Szegény Ford sofőrje semmit nem csinált: megállt ott, ahol lehetett, mindössze annyi a bűne, hogy „megpuszilta" az útpadkát és így az autója eleje belógott az űrszelvénybe.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

55 éve érettségiztek - fotók

Hangulatos beszélgetésen elevenítették fel diákkoruk közös emlékeit szombaton a Ságvári Endre Gyakorló Gimnázium 1959-ben végzett IV.D osztályának volt tanulói. Tovább olvasom