Délmagyar logó

2016. 09. 28. szerda - Vencel 9°C | 22°C

Rekorder Renault Szegeden - nagypénteken kapta a 66. mikuláscsomagot

Rekorder Renault Szegeden - nagypénteken kapta a 66. mikuláscsomagot
Az ablaktörlő alatt féltucat mikuláscsomag, az autó belsejében kb. tízszer ennyi - az utolsót most, nagypénteken kapta.
Olvasónk szerint lassan a hetvenedik pótdíjfizetési felszólítást kapta nagypénteken az a német rendszámú, Karlsruhe környékéről érkező Renault, amelyik a szegedi Kazinczy utcában, a Radnóti tornacsarnokánál parkol – meglehetősen régóta.

Az ablaktörlő alatt féltucat mikuláscsomag, az autó belsejében kb. tízszer ennyi. A hosszú hétvégén arra sétáló olvasó-tudósítónknak arról nem sikerült információt szerezni, ki dobálja be a parkolócetliket a három centire lehúzott hátsó ablakon, ott mindenesetre csak gyűlnek.
Fotók: olvasó-tudósító
Fotók: olvasó-tudósító

A szegedi parkolóőr pedig nem mérlegel, hanem büntet – fényképez, adminisztrál, az autó bekerül a rendszerbe, sokadszor. A legutolsó pótdíjfizetési felszólítás keltezése 2016. 03. 25. 13 óra 27 perc, de lehet, hogy kedden már kapja is a következőt.

A 6240 forintos legutolsó csekkből kiindulva, a késedelmi pótlékokat számolva az autó jóval kevesebbet ér, mint amennyivel lóg a Szegedi Közlekedési Társaság parkolási üzletágának – kicsit áttételesen, nekünk, szegedieknek. Olvasónk kérdése: van-e értelme a 67. fizetési felszólításnak, vagy esetleg máshogy kellene megközelíteni a problémát.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkolás három tételben: egyszer sem sikerült szabályosan

Parkolás három tételben: egyszer sem sikerült szabályosan
Olvasó-tudósítónktól kaptuk azt a fotómontázst, amelyen egy fehér gépkocsi parkol Szegeden,… Tovább olvasom