Délmagyar logó

2016. 09. 26. hétfő - Jusztina 10°C | 20°C

Terepjáróval parkolni nem kell félnetek

"Annyira szeretem, terepjáróval rendelkezőket, akik, "csak így" tudnak parkolni."
"Annyira szeretem, terepjáróval rendelkezőket, akik, "csak így" tudnak parkolni. Ilyenkor szívem szerint lemennék az utcára. Hiába, a nagy autóhoz és a zsetonhoz észt biztosan nem, és szerintem jogsit is csak fél disznóért osztanak..." – írja felháborodott olvasónk az Oskola utcai lakása ablakából.

Olvasóink írták

66 hozzászólás
 • 66. Hugika010 2013. április 06. 15:54
  „szerintem a volvost <moderálva> nem érdekli, hogy felrakták ide...lehet h nem is tud róla... DE!!!jogsihoz észt nem adnak, ez biztos.. magam részéről, nem akarok beállni oda, ahová nem férek. lehet, hogy ezzel csak kevés ember van így?”
 • 65. deszkás 2013. március 30. 15:02
  „És ha lemegy akkor mi van? Egy "mi közöd kötchög"-el el van intézve. (ha nem fejelik le)”
 • 64. Hétszűnyűkapanyányimonyók 2013. március 22. 13:27
  „Ha ennyire el lehet férni, miért nincs felfestve halszálka parkoló?
  Azt is megvizsgálnám ki bass*a le találomra a kocsiját, mert az is tud ám bicskanyitogató lenni, mint ez a toyotás, eléggé gyanús.
  Ha most fos*ásból nem mert lemenni, ez után a terepjárósnak rendkívül bonyolult kideríteni melyik ablakból csinálták a sztárfotót.
  Még ilyen cikkeket!!! XD”
 • 63. naeztmárnem 2013. március 19. 20:40
  „Egyébként pont a mai nap jártam arra és ugyanígy állt ott egy autó. Elég széles autóm van, de mit ad Isten nem kellett a kerékpár útra ráhajtanom, mert elfértem mellette. Talán azért lehet érdekes világnézetem, mert nem fényképeztem le? Lehet, de én csak mosolyogtam egyet és tovább haladtam...”
 • 62. K.T. 2013. március 14. 21:37
  „56. naeztmárnem
  Érdekes szögű világnézeted lehet! :)”
 • 61. nelek 2013. március 14. 11:16
  „Gyógyszerügynök volt, és rakodás céljából állt meg ott amúgy.”
 • 60. kormoska 2013. március 13. 23:23
  „Ez már megint olyan magyaros:"Csak éppen beugrottam ide boltba"szituáció.
  Pedig a Volvót legtöbbször a szabálytisztelőbb-visszafogottabb réteg választja....,hát úgy néz ki ez kezd megváltozni.
  Aki ilyen jellegű harci tankkal közlekedik,annak inkább példát kéne mutatnia toleranciából a "kisebbek felé"!
  Remélem a közteresek-rendőrök gyorsan kiszúrták és illő bírságot szabtak ki.”
 • 59. Zolee7 2013. március 13. 23:18
  „Ruskyy!

  Halkan megjegyezném hogy onnantol kezdve hogy ki kell kerülnöd úgy hogy rá kell haladnod a kerékpárútra, onnantól kezdve forgalmi akadályt képez! próbáld meg autóval, ne gördeszkával mert ugy tényleg nem akadályozza a forgalmat ez a "bunkó" aki képtelen sétálni 3 métert.”
 • 58. Cillit_bang 2013. március 13. 17:24
  „57.
  Ez abban a világban volt-van és lesz ahol még a történész él......agyilag”
 • 57. történész 2013. március 13. 16:58
  „Szomorú a rendőrök az ilyen kocsiknak csak szalutálnak, mert a mai politikai életben ha véletlenül valamilyen egy új párti apcsiké... isten bizony a rendőr húzza a rövidebbet,sőt lehet,hogy parlamenti felháborodás is lesz.”
 • 56. naeztmárnem 2013. március 13. 16:43
  „Egy újabb tehetséges tudósító, büszke lehet magára... A forgalmat nem zavarta a parkoló autó, mivel láthatóan nem áll mögötte senki, illetve simán ellehet ott még férni, akár egy másik terepjáróval is. ;) Biztos vagyok benne, hogy csak pár percet töltött így a suv-os. A kedves tudósító majd biztos reagál, hogy "Óh hát órákat-napokat-hónapokat állt ott az autó", de én ezt nem hiszem el, mert én nem voltam ott, nem láttam ezt az esetet, azonban a városban többször látok ilyet, de érdekes módon nem kapom a kezemhez a fényképezőgépet és nem töltöm fel ide, mert van bennem tolerancia.”
 • 55. _csutak_ 2013. március 13. 15:54
  „@ THK:
  Én nem minősítettelek, azt te magad megtetted!
  Nem tehet arról sok ember, ha ostobának születik, ne bánkódj emiatt.”
 • 54. Linka11 2013. március 13. 15:49
  „Ha ez a kép így igaz és nem egy adott pillanatot kaptak csak el ,akkor sajnos beigazolva látszik a nagy nevettető mondása, miszerint: "kis hazánkban az egy főre eső bunkók száma, kettő !"- És ez nem terepjáró függő !”
 • 53. Ebgondolat 2013. március 13. 15:36
  „Gondolom "parkolása" alatt egyetlen rendőr(autó) sem haladt el ott, aki olyan büntetést szab ki rá, hogy belegebed. Továbbá, mivel a forgalmat is akadályozta, a kocsi elszállítása is nagyon indokolt lett volna!
  De egy olyan városban, ahol nincs se rendőr, se közterület felügyelő, ott bizony ilyen a morál....”
 • 52. K.T. 2013. március 13. 12:49
  „41. ruskyy
  Ha a Széchenyi tér közepére <moderálva>nék arról is ez lenne a véleményed?
  "simán el lehetett így férni mellette."”
 • 51. K.T. 2013. március 13. 12:47
  „Rendszám leszed és lead a rendőrségen.
  Játsszon ő is egy kicsit, mert a jármű és tulajdonosa is alkalmatlan a közlekedésben való részvételre.”
 • 50. hawaiiklub 2013. március 13. 12:08
  „49. mivan? 2013.03.13. 11:43

  Ez is egy probléma, engem is idegesít ha több helyet foglalnak el a kelleténél. Bár itt pont van egy kisautónyi hely a két autó között. Lehet hogy egy kis autó állt közöttük, persze az is lehet hogy valamelyik több helyet foglal a kelleténél, ezt már nem tudjuk meg. De a bunkóságot sem kell így viszonozni... Főleg ha nem tudjuk, tényleg arról van-e szó. Sokszor én sem férek el nagy autóval kis helyen, ami bosszant, de senki nem kényszerített arra hogy nagy autóval járjak...”
 • 49. mivan? 2013. március 13. 11:43
  „A másik két autó a hibás. Miért nem lehet közelebb állni egymáshoz? Ja, mert a másik magasról le van.... A Volvós csak ügyesen felhívta a figyelmet erre a problémára.”
 • 48. hawaiiklub 2013. március 13. 11:21
  „44. agi50 2013.03.13. 10:51
  Nem tudom hogy jön ide a hibázás. Egy benézett elsőbbségről elhiszem hogy hiba, de ez a parkolás nem az. Ez teljesen szándékos, mert nem érdekli, hogy fog a mögötte álló kiállni, meg hogy kerülgethetik a bicikliútra húzódva. Szó nincs arról, hogy nem vett észre egy táblát vagy jelzést.
  Amúgy nem jellemző hogy hibázok. Nem szeretek hibázni, nem szeretek "csekkeket" kapni, nem szeretek feltartani másokat. Nekem is van épp elég probléma az életemben, de úgy érzem ez nem jogosít fel arra, hogy emiatt lazán, másokat levegőnek nézve vezessek.
  Lehet egyszer Te is másképp látod, ha egy hasonló "kultúrember" miatt fél óráig nem tudsz elindulni az autóddal, mert neki pont ott kellett megállnia "egy percre".”
 • 47. Koszta 2013. március 13. 11:18
  „A szabálytalanság mellett érvelni "toleranciára" hivatkozva nevetséges... Mert ha egy valakinek joga van felülbírálni a szabályokat, akkor mindenkinek... Az pedig káosz... Bár egyesek ezt nagyon szeretik... de a többség jogosan szól ellene. Jelen helyzetben pedig azért zavarta a közlekedés többi résztvevőjét ezen parkolás, mert a terepjárót csak a bicikliútra ráhajtva lehet kikerülni jelen esetben, ahol ha kerékpáros is közlekedik, akkor máris megvan a fennakadás... Tehát amikor a saját lustaságom és kényelmem miatt másokat kényszerítek "megoldáskeresésre", lassításra, veszteglésre...(stb) abban nincs tolerancia! Az ilyenben csak nemtörődömség van... Lenézve a többi embert... Ami pökhendi arrogancia. Máson kérem számon azt, amit én sem alkalmazok...
  Ha még igaz is, hogy a patikába sietett a tulaj (bár túlment rajta), akkor is elmondható, hogy ahol másodperceken múlik a segítség, oda mentőt kell hívni! Ha pedig nem ennyire sürgős, akkor azon a fél percen, amit egy szabályos, bár távolabb levő parkolás és a a patika közti séta jelent, nem releváns, nem indok! Arról nem is beszélve, hogy a belváros tele van patikákkal... Aki belvárosi az két sarkonként talál egyet... Autóval két sarokra? Ha meg más városrészben lakik, akkor pont ez van a legmesszebb tőle... Nem életszerű...
  Ugyanakkor jelzem, hogy rengeteg kisebb autóval se tudnak mindig szabályosan parkolni... Tehát "pusztán" a nagyautósokra fogni a pofátlan parkolásokat, avagy összekapcsolni az ilyen szabálytalanságot a terepjárókkal, az torzító.
  Némi irigység érződhet ki belőle...”
66 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Belátni az Art Hotelbe

Megírtuk, senki nem fél tőle, hogy a Somogyi Könyvtárból az olvasók belesnének a hamarosan nyíló Art… Tovább olvasom