Délmagyar logó

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 20°C | 29°C Még több cikk.

Vendégszelídítő a sándorfalvi strandon

Munkaerőhiány a vendéglátásban - a felirat magáért beszél.
Lapunk is foglalkozott a munkaerőhiánnyal a vendéglátásban: a sándorfalvi strandon kollégánk rátalált egy írásos bizonyítékra. Többet nem is akarunk hozzáfűzni a felirathoz.
Fotó: Timár Kriszta

Legyen Ön is a tudósítónk!
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.

A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűz ütött ki Újszegeden, a hídról is látszott a füst - olvasói fotók

Tűz ütött ki Újszegeden, a hídról is látszott a füst - olvasói fotók
A Belvárosi hídról is látszott a füst, kivonultak a tűzoltók. Tovább olvasom