Délmagyar logó

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 1°C | 5°C Még több cikk.

ÚtON: Két autó ütközött a Makkosházi körúton

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést.

22.46 - Baleset miatt teljes az útlezárás Szegeden, a Makkosházi körúton, ahol két autó ütközött össze. Az elsődleges adatok szerint négyen könnyű sérüléseket szenvedtek. A helyszíni szemle idejére a rendőrség az útszakaszt lezárta.

18.14 - Baleset miatt félpályás útlezárásra számíthatnak az utazók a 47-es főút 216-os kilométerszelvényében, Algyő közelében, ahol egy személygépkocsi motorkerékpárost sodort el. A helyszíni szemle idejére félpályás útlezárás van érvényben.

Délutáni helyzetjelentés: Dugó dugó hátán városszerte. A Széchenyi térre nem lehet behajtani a városháza felőli oldalon sem, a Stefánia és Vörösmarty utca tele van. A belváros többi része szintén fullon van, a nagykörúton is hosszú sorok alakulnak a lámpáknál. A hidak is zsúfoltak, főleg a Belvárosin kell araszolni.

10.20: A Vedres utcában komoly baleset történt, részleteket nem tudunk, de az
utcában nagy a káosz - jelezték a taxisok, de szerencsére nem történt komoly baj. A környezetgazdálkodás teherautója koccant egy Skoda személyautóval, tájékoztatott kérdésünkre a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese, személyi sérülés nem történt, a baleset anyagi káros, rendőri intézkedésre nem volt szükség.

Reggeli helyzetjelentés: - Sokan vannak az utakon, a külső körutakon végig erős a forgalom. a tarjáni csomópontokon, az Aradi tér vonzáskörzetében, a Mátyás tér körül szintén torlódások lehetnek. A Belvárosi híd telített, hosszú sor áll a Székelysor és Népkert sor felől, a hídon lassan lehet átjutni. A város több pontján zebra-, illetve buszmegálló-felújítás zajlik, érdemes mindenfelé körültekintően vezetni - tudtuk meg a Rádió Taxi Háromtól.

Várjuk az ÖN észlelését is a szegedi utakról!

DE segíthet Ön is: ha bármi szokatlant tapasztal a szegedi utakon, akkor küldje el nekünk észlelését, fotóját az online@delmagyar.hu-ra és mi közzé tesszük azt az ÚtON hírfolyamában.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÚtON: Négyes koccanás történt a Bertalan hídon

Frissülő cikkünkben minden olyan infót megtalál a szegedi utakról, ami segíti a közlekedést. Tovább olvasom