ArtStab

2010.02.11. 19:53

Csak Rómeó és Júlia 2x: - Shakespear's Love Jam – Valentin napi special edition

Csak Rómeó és Júlia- Shakespear's Love Jam -Valentin napi special edition ACsak Rómeó és Júlia c. adaptáció egymás mellé állítja Rómeó és Júlia drámai szerelmét a jelenkor szerelmével. Négy színész segítségével játékos kontrasztot és párhuzamot állítanak a két világ között. Lássuk mi lesz a tanulság!

Képzelj el egy játékos előadást, ami a szerelem szabályait követi - itt bármi lehet.Végy négy színészt, faggasd ki őket a szerelemről, bújtasd őket két szerelmes bőrébe, és megtudhatod, milyen lehet a szerelem. Majd a tanultakat vesd be egy rapidrandin! A cél, annak a ténynek a közös leleplezése, hogy a szerelemben mindent szabad! Hiszen a szerelem maga az ellentmondás és megalkuvás. Lehet örök, mint Rómeó és Júliáé. De lehet macska-egér játék, ahol százféleképp cserkészheted be az egeret, vagy járhatsz túl a macska eszén, de a lényeg a játék. Érzéki tánc, ahol hol te vezetsz, hol pedig téged vezetnek. Bármit is jelentsen számodra, a szerelem örök kérdés és válasz. Hogy kinek ajánljuk? Pároknak, egyedülállóknak, a szerelem szerelmeseinek, szerelmi ateistáknak, és

Neked!

Az alkotóktól:

2009-ben végeztünk a Kelemen László Színitanodában, ugyanebben az évben a Bibliotéka Egyesület támogatásával létrehoztuk a Bibliotéka Könyvtár épületében az Underground Színpadot. Az idei évadban mutattuk be Karinthy: Marianne három szíve, és Edward Albee: Nem félünk a farkastól című drámáját. Március első felére új bemutatóval szeretnénk meglepni a közönséget: Jean Genet: Cselédek című művét láthatják a nézők.A február 14-ei Shakespeare's Love Jam Berta Nóra, Kun Áron, Maróthy Csilla (Underground Színpad) és Alb Szabolcs vendégszereplésével jön létre. A produkcióban közreműködik Nógrádi Claudia, akinek a grafikáit láthatják a nézők.

 

Időpont: 2010. február 14. vasárnap 19.00 REÖK

 

 

Szereplők:Alb Szabolcs Berta NóraKun ÁronMaróthy Csilla

Asszisztens Pocsai Viktória

Grafikus Nógrádi Claudia

Rendező Csikós Ildikó

A színházi előadásra a belépő:

diák: 500 Ft

teljes árú: 800 Ft.

jegyrendelés: [email protected]

 

Részletek, és grafikák az artstab.hu -n!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!