Borfesztivál

2013.05.17. 17:15

Tervezze meg nyaralását a Borfesztiválon!

Egy pohár bor mellett akár a nyaralását is megszervezheti, aki az elkövetkező két napban a Klauzál tér felé veszi az irányt, és felkeresi a Magyar Turizmus Zrt. pavilonját.

Delmagyar.hu

- A Magyar Turizmus Zrt. Észak-magyarországi Regionális Marketing Igazgatósága mutatja be térségeit a XIX. Borfesztiválon - mondta [namelink name="Molnár Anita"], regionális marketing igazgató. Arra biztatja a Klauzál tér felé járókat, hogy térjenek be pavilonjukhoz egy jó pohár borra, és tervezzék meg együtt a nyaralásukat, valamelyik Észak-magyarországi térségbe. Legyen szó Nógrád, Gyöngyös-Mátra, Eger és térsége, Miskolc és térsége, Aggtelek és térsége vagy Tokaj-Zemplén térségéről, munkatársaik minden verzióban segítenek. Májusban öt városba települnek ki, Szeged mellett Debrecenbe, Szolnokra, Nyíregyházára és Kecskemétre.

Észak-Magyarország várja a nyaralni vágyókat. Fotó: Frank Yvette

Észak-Magyarország várja a nyaralni vágyókat.
Fotó: Frank Yvette

- Első kézből tájékozódhatnak az érdeklődők az ország egyik legszebb tájáról, üdülési lehetőségekről, szállásról, kirándulásról. Egy szegedi kötődésről is be tudunk számolni, az idevalósi [namelink name="Iván Sára"] írt egy operettet, amelynek első bemutatója a Miskolci Operafesztiválon lesz idén júniusban. Erről a rendezvényről is tudunk felvilágosítást nyújtani - tette hozzá Molnár Anita. Pavilonjukat még két napig kereshetik fel az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!