Borfesztivál

2016.05.21. 20:14

Egy pincészet azoknak is, akiknek nincs ki mind a négy kerekük!

A Hetényi Pincészet Mecseknádasdon található. Attól függően, kinek mi a hobbija, ez a településnév mást-mást jelent mindenkinek

Munkatársunktól

A családosoknak csendes, gyönyörű környezetet, a túrázó kedvűeknek csodaszép útvonalakat, a bringásoknak erdei és országúti túrákat, a borkedvelőknek nyitott pincéket és jó borokat, a motorosoknak pedig a mecseki szerpentinek kapuját.


A Hetényi család tagjai is imádnak itt élni. Az érdeklődők számára turistatérképek, turista-GPS, bérelhető kerékpárok, illetve a motorosoknak itinerek állnak rendelkezésre. Mivel a vendéglátók maguk is motorosok, programok, motorostúrák, de akár vezetéstechnikai tréning szervezését is vállalják.


A pincészet saját tulajdonú szőlőterületei a Szekszárdi Borvidéken találhatók, így kiváló ár/érték arányú borokat kínálnak palackban, illetve „folyóborként" 2 literes kiszerelésben. Boraik kézműves készítésű, döntően száraz borok, amelyek közül több országos, illetve nemzetközi elismerést is kapott.


A megfáradt vándorokat kényelmes szobákkal és apartmanokkal várják. Előzetes egyeztetéssel bőséges, házias reggeli, de akár félpanziós ellátás is kérhető, valamint a borkóstolót sem érdemes kihagyni. A ház adottságai miatt kiváló találkozási pont baráti társaságok, nagyobb családok részére.


Várjuk Önt is, legyen a vendégünk! Látogasson meg bennünket a Szegedi Borfesztiválon is az 54. pavilonban!


Hetényi János Pincészete

7695 Mecseknádasd, Rékavölgyi út 17.

www.hetenyipince.hu


Így töltsük le a Frappét! 


1. Androidos telefonunkon kattintsunk erre a címre.

2. IPhone telefonunkon kattintsunk ide.

3. Vagy pedig nyissuk meg az okostelefonon lévő Play Áruház vagy App Store applikációt, és keressünk rá a Frappé névre! 

4. Ha okostelefonon megnyitjuk a www.frappeapp.hu oldalt, ott is megtaláljuk a két áruház letöltési ikonját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!