Bulvár, celeb

2010.12.19. 13:40

Pár száz szavazaton múlott Kökény Attila győzelme

A Megasztár sikert és szerelmet hozott a versenyzőknek. Talán egyedül Kökény Attila lehet csalódott, akinek - a Napi Ász információja szerint - tíz percen és legfeljebb pár száz szavazaton múlott a győzelme.

Delmagyar.hu

A lap összegzést kért a döntősöktől: megérte-e jelentkezni a Megasztárba, a válasz pedig egyöntetű igen volt, hiszen a többség nagyszerű ajánlatokkal, és több fellépéssel gazdagodott, és négy szerencsésre a szerelem is rátalált az elmúlt hónapokban. Lakatos Yvette és Tóth Ádám már egy párként érkezett, Tolvai Reni és Kállay Saunders András az este folyamán rántotta le a leplet kapcsolatukról.

A Megasztár győztese élő adásban, mintegy kétmillió ember füle hallatára vallott szerelmet Andrásnak, az Amerikából érkező fiatalember a lapnak mesélt kapcsolatukról.

"Az elején, amikor bekerültünk, tényleg csak barátok voltunk. Amikor kiestem, és haza kellett menni, az történt, amikor egy ember nem veszi észre, mennyire fontos neki a másik, amíg mellette van. Teltek a napok, elkezdett egyre jobban hiányozni. Szerelmes vagyok Renibe!" - vallotta be András.

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!