Bulvár, celeb

2010.12.19. 14:51

Újabb Megasztár-botrány

Csalással vádolják a rajongók a Megasztár készítőit: a szavazás utolsó 10 percében a Kökény Attilára küldött SMS-eket szerintük már nem regisztrálta a rendszer - írja a Blikk.

Delmagyar.hu

A Vasárnapi Blikk több olvasója is jelezte, hogy ők is hiába próbáltak kedvencükre voksolni, válaszként egy üzenetet kaptak, amiben az állt: választottukra már nem szavazhatnak, voksoljanak másra.

„Minden tiszteletem Tolvai Renátáé, de itt valami nagyon nem volt rendben! – mondta egyik olvasó, aki maga is hiába próbált Attilára szavazni. – Az egyik közösségi oldalon már több mint ötszázan jelezték, hogy ők is így jártak!

A TV2 szerint a későn érkezett szavazatok sem változtattak volna az eredményen. „Olyan sok szavazat érkezett Attilára és Renátára az utolsó percekben, hogy a szolgáltató rendszere túlterhelés miatt csak késve, a szavazás lezárása után tudta fogadni egy részüket. Ezek a voksok már nem számítottak bele a végeredménybe, ezért ment ki az automatikus válaszüzenet. Reni szavazói is ugyanilyen üzenetet kaptak, ám ők elégedettek a végeredménnyel. Renáta esetében 8017, Attiláéban 7682 szavazatról van szó, amelyek ha beérkeznek, akkor sem változtattak volna a sorrenden" – nyilatkozta Koltay Tamás, a TV2 szóvivője.

Címkék#megasztár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!