Bulvár, celeb

2011.12.01. 20:30

Maros Gábor berágott a Wolf Katira Vuk dala miatt

Maros Gábor azért dühös Wolf Katira, mert az énekesnő lépten-nyomon azt hangoztatja, ő a Vuk-dal hangja.

munkatársunktól

Legutóbb egy tévéműsorban Wolf Kati azt mondta: „A rajzfilmben egy férfi előadó énekelte." Ez még inkább kiverte a biztosítékot az ismert színész-tenoristánál, és perrel fenyegetőzik - írja a blikk.hu.

– Beperlem Wolf Katit, aki nem hajlandó tudomást venni róla, hogy én vagyok az eredeti Vuk-dal, pedig csak el kellene olvasnia a film végén a stáblistát, ahol feketén-fehéren ott van, főcímdal: Maros Gábor. Nem egy férfi előadó, ahogy a tévében legutóbb Wolf Kati megemlítette, van neve, és már akkor is volt neki... – háborgott a tenor, akit Dargay Attila filmrendező kért fel a nyolcvanas évek elején a dal eléneklésére, de ő volt a részeges lúd is a rajzfilmben.

Maros Gábor

Maros Gábor
A sok Wolf Kati-nyilatkozat után azt kérdezgetik a gyermekeim: Apa, mégsem te vagy Vuk? Úgy látszik, Kati ki akarja sajátítani magának ezt a dalt, de nem engedem! „Egy férfi előadó" fogja ezért beperelni...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!