Bulvár, celeb

2014.09.02. 10:42

A megerőszakolt lányon viccelődtek Balázsék

“Vacsora, tábortűz, erőszak a program" - hangzott el a Class FM Morning Show nevű műsorában.

A nemi erőszakon poénkodtak Sebestyén Balázsék, akik a Class FM Morning Show nevű reggeli rádióműsorában estek kicsit túlzásba az ELTE gólyatáborában megerőszakolt lányról témázva.

"Milyen gólyatábor ez, ahol a végén valakit megerőszakolnak?" - kérdezte Sebestyén Balázs. "Vacsora, tábortűz, erőszak a program" - hangzott el a finoman szólva is gusztustalan megjegyzés.

A teljes műsort ide kattintva tudja meghallgatni >>

A műsorkészítők állítják, nem poénkodtak a gólyatáborban megerőszakolt lány esetével.

A honlapjukon ez olvasható: "Balázsék reagáltak a tegnap este megjelent rosszindulatú cikkekre, amikben szerintünk kiforgatták az elhangzottakat. A megerőszakolás nemhogy nem volt poén tárgya, hanem meg a szervezők felelősségét is felvetettük! A gólyatáborok többségéről a véleményünket viszont a betelefonálók is igazolták. Úgy tűnik hallgatóinkat szerencsére még ilyen – like, -és kattintás vadász rosszindulatú firkászok sem tudják megvezetni. Mi csak azt reméljük, hogy a továbbiakban a magukat újságíróknak nevező egyének hasonlóan hangzatos szalagcímekkel írják majd meg azt is. Ha adakozni kell vagy jótékonykodásra buzdítani."

Ezek is érdekelhetik