Bulvár, celeb

2019.01.25. 09:19

Hello Hollywood - Emma Stone-t beszédtanárhoz küldték - Videó

Egy leszbikus románc a brit uralkodói család életéből. Návai Anikó exkluzív interjúja a Borsonline-on Emma Stone-nal.

Munkatársunktól

Emma Stone és Rachel Weisz nemcsak A kedvenc című filmben alakítanak riválisokat: az Oscar-gálán is egymás ellen küzdenek.

 

Emmától egy kifinomultabb stílust várt a rendező (C) IMDB

Emmától egy kifinomultabb stílust várt a rendező © IMDB


Az Oscar-gála egyik legnagyobb reménysége, A kedvenc című kosztümös dráma sztárjaival beszélgetett holly­woodi tudósítónk, Návai Anikó.


Olivia Coleman főszereplésével az I. Anna brit királynő életét feldolgozó film leplezetlen őszinteséggel mutatja be az uralkodónő leszbikus románcát Sarah Churchill-lel és Abigail Hill-lel. Előbbit Rachel Weisz, utóbbit a fiatal Emma Stone alakítja, akit azzal a feltétellel alkalmaztak, hogy megígérte, eljár beszédtanárhoz, hogy kifinomultabb kiejtést sajátítson el.

 

A kedvenc című filmet már nagyon várják a magyar mozirajongók (C) IMDB

A kedvenc című filmet már nagyon várják a magyar mozirajongók © IMDB


A Hello Hollywood című műsorban Anikó a film címére reflektálva azt kérdezte Emmától, ki az ő kedvence.


– Erre lehetetlenség válaszolni. De hogy „mi" a kedvencem? Az alvás. Sosem alszom eleget – nevette el magát Emma, aki a forgatások alatt is sokszor a pihenés rovására dolgozott, hogy elégedett legyen vele Yorgos Lanthimos.

 

Návai Anikónak mesélt a film kulisszatitkairól a színésznő

Návai Anikónak mesélt a film kulisszatitkairól a színésznő


– Yorgos nagyszerű rendező. Imádtam nézni, ahogy megkomponál egy-egy jelenetet. Sokszor két kamerával jött-ment, a legkülönbözőbb szögekből fotózott minket. Volt, hogy elém rakta a kamerát, és alulról vett. Nem is értettem, így az orrom volt a fókuszban. De klassz volt látni, hogy rakja össze végül a képeket – nyugtázta Emma.


Hogy hogyan vélekedett a filmről a rendező és a főszereplő, Olivia Coleman, azt megtekinthetik a borsonline.hu oldalra töltött teljes adásból.


 

Címkék#Hollywood

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!