Bulvár

2023.09.30. 17:56

Elárulta a jósnő, ki hogyan vigyázhat az egészségére

Delmagyar.hu

A saját és családtagjai egészsége mindenkit foglalkoztat. Ezért a Ripost megkérdezte Szegedi Erikát, "Magyarország és Európa főboszorkányát", hogy mire lehet számítani az elkövetkezendő időszakban.  

Szegedi Erika  boszorkány
Szegedi Erika főboszorkány számára nyitott könyv a kártyalapok jelentése. Fotó: Faludi Koppány

A jósnő szerint viszonylag kiegyensúlyozott lesz az év hátralévő része az egészség tekintetében. Ez nem azt jelenti, hogy senki nem lesz beteg. Viszont aki odafigyel az egészségére, az felkészülhet a nehézségekre, és megelőzheti a nagyobb bajt.

Amikor egészségről jósol az ember, akkor a már meglévő betegségeket nem lehet semmissé tenni, de odafigyeléssel és megelőzéssel lényegesen enyhíteni lehet a panaszokat

- mondta a főboszorkány. Nézzük, mire kell figyelniük az egyes csillagjegyeknek!
Bak

Nagyon óvatosnak kell lenniük. Attól függetlenül, hogy örök túlélők, most náluk több orvosi beavatkozásra is szükség lehet.

Vízöntő

Szerencsések lesznek, a lapok szerint nem kell komolyabb megbetegedésre számítaniuk.

Halak

Túl érzékenyek, könnyen elkaphatják a különböző vírusokat. Ne menjenek nagy társaságba és ne tegyék ki magukat veszélynek. Legyenek most egy kis ideig visszahúzódóbbak.

Kos

Őket agyonütni sem lehet! Nagyon jók a fizikai adottságaik, de azért a magas vérnyomás és a cukorbetegség őket is fenyegeti, ne hanyagolják el a szűrővizsgálatokat.

Bika

A lelkiállapotuk számukra a legfontosabb. Hajlamosak a depresszióra és a feladásra. Nem szabad túl sokat gondolkodniuk, hezitálniuk, hanem a tettek mezejére kell lépniük. Így van ez az egészségükkel is, ne halogassák a szükséges orvosi vizsgálatokat!

Rák

Gyomor- és gerincproblémára hajlamosak. Különösen nem szeretnek orvoshoz menni, de most ne érjék be a házi praktikákkal, keressék fel orvosukat panaszok esetén!

Nagyon fontos a megfelelő étkezés, mert csak így lehet megakadályozni a betegségek kialakulását. 

Oroszlán

Amennyire erősek, annyira gyengék is tudnak lenni. Szív- és érrendszeri betegségekre hajlamosak, így nagyon oda kell figyelniük, hogy ne váljanak szenvedélybeteggé. Érdemes, mert egy kis odafigyeléssel nagyon szép jövő mutatkozik számukra.

Szűz

Hajlamosak az elhízásra és a depresszióra. Próbáljanak meg nagyobb hangsúlyt fektetni a megfelelő étkezésre és a sportra. A csillagjegyek közül ők a legegészségesebbek, ha nem mérgezik saját magukat. Hagyjanak fel a káros szenvedélyekkel!

Mérleg

Mindentől félnek, lehetnének kicsit bátrabbak. Nem szabad túlzásba vinni az étrendjük szabályozását, hajlamosak a szélsőséges diétára.

Skorpió

A jég hátán is megélnek, de most érzékenyebbek a megfázásra és az ízületi megbetegedésekre. Kimondottan oda kell figyelniük a megfelelő öltözködésre.

Nyilas

Legyenek nyitottabbak az új egészségi irányzatokra. Nagyon kevés fehér húst fogyasztanak, nem szeretik a zöldségféléket, pedig jobb lenne, ha előnyben részesítenék a zöldségeket és a fehér húsokat az étkezésben.

Ikrek

Többnyire nagyon egészségesek, de a következő időszak rejt némi veszélyt számukra. Légúti problémákra utaló jelek mutatkoznak. Javasolt odafigyelniük az étkezésre, leginkább arra, hogy ne vigyék túlzásba a koplalást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!