Arany János

1 éve
Kovács Erika
Árpádhalom, Fábiánsebestyén, Nagyszalonta - Arany János édesapjának a testvérét Arany Mihálynak hívták. Az ő dédunokáját pedig Arany Katalinnak, aki az árpádhalmi polgármester, Szarka Attila üknagymamája volt. A polgármester családja büszke a rokonságra, szívesen forgatják a költő műveit. Remélik, hamarosan a hivatalos Arany-családfán is szerepel majd a nevük.
3 éve
Megnyitották hétfő délután Miklosovits László kép- és tervezőgrafikus Minden fénylik, ami Arany című tárlatát az egyetem rektori hivatalának átriumában
3 éve
Kétszáz éve, 1817. március 3-án született Arany János író, költő, műfordító. Tíz érdekesség a költőfejedelemről, amit talán nem tudott - reméljük, a Toldit viszont álmából felkeltve is el tudja kezdeni!
szponzorált tartalom
Az elektromos autó töltő a vendéglátást is felvillanyozza
Várják az egészségügyben dolgozók véleményét
Áttekintik az egészségügyi rendszert és előkészítik annak megújítását.
Száz film versenyez a Bujtor István Filmfesztivál fődíjáért
Koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás, kiállítások és gasztronómiai programok is várják a közönséget.
Nem kért védőügyvédet a christchurchi mészárlás elkövetője
Életfogytiglani börtönbüntetés várhat rá.
Öt kisrepülőgép megsértette a magyar légteret Nógrád megyében
Nem teljesítették bejelentési kötelezettségüket és repülési tervvel sem rendelkeztek.
Cseh illetékes: Szlovákiában és Magyarországon is megfertőződtek cseh turisták
Eddig hat országban kapták meg a koronavírus-fertőzést cseh turisták, akik júliusban tértek vissza nyári külföldi üdülésükről.
Tényleg kivonulhat a Tesco Kelet-Közép-Európából?
Sajtóértesülések szerint a brit lánc régiós vállalkozásait a Schwarz-csoport veheti át, ehhez tartoznak a Lidl és a Kaufland áruházláncok.